eğlenceli kısımları vardı.belki genel olarak kahkahalarla güldürmüyor ancak kendini izletecek derecede bir komedisi var.onun dışında zaten başka sinemasal özellikler beklemek yanlış olur,öylesine izlenebilecek bir film.
Benimde her zaman bir film çekme hevesim olduğundan mıdır nedir kanımın ısındığı film itiraf etmek gerekir ki çok acemice ama zaman geçirmek için izlenebilir.
İngiliz yapımı filmleri oldum olası sevmememe rağmen belki eğlenceli olabilir diye izledim.Ama bir iki sahne dışında yine boş bir filmle karşılaştım..Tek ilginç yan aslında Carmen Electra konusunda da teredütlerim olmasına karşın beni şaşırtması oldu..Filmi kurtaran yegane şey kendisi..Hayranı olan arkadaşlar mutlaka izlesin benden tavsiye..
Yorumları okuduktan sonra filmi izleyim dedim.El insaf be arkadaşlar.O kadar eğlenceli ve keyifli şeker bir filmle karşılatım ki.Normal izleyiciler için çok hoş bir film.Eleştirmen tarzı film izleyen arkadaşlar için birşey diyemicem.Zaten onlar Son imparator, adı sanı duyulmamış fransız sineması örneklerini seviyorlar.
bu filme ne yorum yapılır bilmiyorum zaten kötü olduğu belli olan bir filmdi. biraz kafa dağıtmak için izledim sadece bi sahnede güldüm onun dışında komik bir film değil. tek artısı carmen electra’nın olması ama onunda çok fazla sahnesi yok. kısacası vakit geçirmelik bir film 4/10
The girl next door'un kötü bir kopyası olmuş. Olay kurgusu neredeyse aynı. Hele hele bayat ingiliz esprilerini sevmiyorsanız uzak durulması gereken bir film