Tom Hanks yerine başka biri olsa idi daha iyi olacağını düşündüğüm seri. Bunun dışında senaryo kitap ile aynı. Hatta Hristiyanlığın reklamı filmde daha da çok yapılmış. Müzikleri filmin en yüksek değeri gözümde. Onun dışında Dan Brownun hiç bir kitabı kötü bir senaryo olmaz. Oyuncular ve müzikler de üzerine düşeni yaparsa böyle güzel filmler izlemeye devam ederiz..
kitabı okunmadan izlenilirse gerçekten etkileyici bir özelliğe sahip aynı zamanda keyif vermenin yanında yeni bilgiler öğretiyor. Bu filmin içeriği hakkında derin bilgiler öğrenmek istiyorsanız kesinlikle kitabı okumalısınız. kitap filmden 10 kat daha güzel.
15 numara bir film.. Ben kitabı okuyup da giden arkadaşlara şunu demek isterim, okuduğunuz kitap 4 sene sonra film olacak bir senaryo değildi. Yani tamamen kitaba bağlı kalınsa bu sadece Dan Brown ın başarısı ya da şaheseri olurdu. Tamam Dan Brown yazdı hadi perdeye dökelimden başka bir anlamı olmazdı havası yerine, bak kardeşim bu da bu olaya benim bakış açım demesi kadar doğal birşey yok. Kurgusu nihayet güzel bir yapıt geldi dedirten mükemmel bir film. Kesinlikle tavsiye ederim. 10/10
yapmayın, bu ne büyük bir saçmalıktır böyle... tüm dünya bu filmi vasat hatta onların tabiriyle ifade edersek "bullshit!" bulurken, biz göklere çıkarmışız?..
film gayet akıcı sıkılmadan izlettiriyor kendisini ama biraz çocuk filmi gibi olmuş sanki.Hadi dünyayı kötü adamlardan kurtaralım ayaklarında olmuş...Bu da Ron Howardın marifeti olsa gerek senaryoyu böyle işlerse böyle olur
da vinci de aynıydı mutlaka melekler ve şeytanlarda aynıdır.ben kitabını okudum ve yazılan yorumlara göre konuşuyorum filmi izlemicem.çünkü uydurma bir senaryo yapıyorlar.madem film çekiyorsun senaryosunuda kitaba uygun yap.hiç ama hiç ilgimi çekmez bu tarz kitaptan uyarlama.