zafer-calayoglu
31 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
film tamamiyle mad max serisini kopyalamak istemiş ama yerine getirememiş bir film. oyunculuk kostüm ve konu itibariyle bir birinden kopuk bir film helede benim kadar fanatik olanı varmıdır bilmiyorum ama rhona mitraya hiç gitmemiş bu rol. underworld filmide öle bu kadına silah vermeyin :) 10/2
sene 2035 küsür vw 2008 phateon ve bentley gıcır gıcır 27 sene eskitmemiş,döşemeler konsol pırıl pırıl hangi ürünü kullanıyorlarsa,filim bir gladyatör oluyor bir james bond,yolda külüstürler bentleyle eş zaman gidiyor valla bentleyin adını batırmış,yazık.Resident evil kadın karakteri spotlanmış gene ne kadar yaklaşırsa.Atlar mızrakların önünde tabanca araba kar edemez olmuş,bi duvarki çin seddi hak getire,önce maske takanlar şimdi mis gibi kokluyor havayı,kızın gözü çıkmış bir o yana bir bu yana sterilliği nerde kalmış mış mış ,berbat bir filim .
ya aslında kötü bir filim.başları çok güzel.filminde aslında güzel olduguna bir işaret ediyor.ama gel gelelim .....ben zombiler beklerken orada kalmıs bir grup metalci tarzında insanlarla savas vardı.yani kötü izlemesede olur..