her araba kovalamaca sahnesinde neden hep külüstürler,bir spor arabayla yarışamayacak arabalar hep hızlı arabayı yakalar bunu anlamış değilim bu sahneleri biraz daha gerçekçi çekseler daha mantıklı bir hal alır filmler.en göze batan hata oydu onun dışında türüne sevenlere tavsiye edilir.etkileyici,aynı zaman diliminde farklı çağlar ve bol aksiyon istiyosanız size göre.Bence oyuncular kendilerine göre iyi performans çıkarmışlar nede olsa hoollywood yıldızları değiller :P
Film benim çok hoşuma gitti mad max havası var filmde ve baştan sona aksiyon var filmde tavsiye ederim ayrıca şu cep tel. ile böyle filmler çekebiliyorsa arkadaş iyi bi tel alalımda yeni steven spilberg arkadaşımızın önünü açalım helal sana arkadaşım be bekliyoruz...
Kesinlikle yıllarca seyredilebilecek bir film. Yıllardır bu tarz film yapılmıyordu. Mad Max havasına ortaçağ şövalyelerini eklemek gerçekten iyi düşünülmüş. Ağırlıklı Mad Max ve Escape from L.A.in haricindeResident Evil, Ultraviolet, Æon Flux tan da esinlenilmiş. Bentley Continental GT de yakışmış ablaya :) 10 10
film sizi sıkmıycak şekilde kurgulanmış..başarılı denebilecek bi film tabi böle filmde resident evil kadar büyük bi aksiyon başarısı beklemezseniz..boş zamanınızda izliyebilceğiniz güzel bi aksiyon filmi yinede bazı eksikleri olmasına rağmen 10/7 güzel film..