mertsensari
17 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bence çok güzel bir filmdi hiç bir sahneseinde sıkılmadım cok eğlenceliydi yani bu film oscarlık değil bunu zaten herkes farkında ama ortada o yöre ve insanını anlatan basaralı bir sanat eseri var seyredilmeli özellikle sinemayla yakından ilgiliyseniz.
bu film için zorlarsak sadece 'fena değil' derim.çok abartıldı o yüzden hayal kırıklığına uğradım açıkçası.bütün yük başrol oyuncusundaydı,onunda zaman zaman fire verdiği oldu.oscara aday gösterebileceğimiz daha güzel filmlerimiz var neden bu anlamadım.
Bu kadar imkansızlık içinde yapıldığına bakıldığında güzel ama çok ahım şahım değil ama başrol oyuncusu gerçekten oskarlık bir oyunculuk sergilemiş.Onun oyunculuğu dışında kayda değer fazla bi şey yok..
oscara aday göstermemiz bizim sinemamızın ne hallerde olduğunun bir göstergesi yazık ki ne yazık.. biraz tatlı ege şivesi ve birazda doğallık başka bir şey beklemeyin bu filmden filmin ana ve yan hikayelerinin hepsi hava kalmış bizi hiç bir sonuca götürmüyor bi dondurma imalatcısının savsaklamalarını izlemekten başka malesef bir şey yok filmde..
neresini bneryenmediniz anlamıyorum son derece eğlendirici bi film olduğunu düşnüyorum .ve oyunculare yerine halkı oynatmak çok sadelik ve gerçekçilik katmış ...güzel bi film izlenmeli diyorum....