berkayoner
5 Nisan 2009 tarihinde eklendi
bu nası bi film yaw arkim kötü dedi yarısında çıktık dedi bnde gittim girerken saate baktım arkadaşla gittik 13:15 ti seans çıkarken ise 13:28 di inanılmaz dimi 15 dakika bile deil iğren. yaa
arkadaşlar tamam çok içerikli bir film olduğunu söyleyemeyiz ama bana kendimi gerçekten sıcak bir yaz gününde o kasabada o insanların arasındaymış gibi hissettirdi; doğallığı ve samimiyeti yakaladım ben bu filmde. Boş bir zamanınızda yanınıza dondurma kasenizi alarak izlemenizi tavsiye ederim :)
Herkesin, bu filmin neden Oscar adayı olmasını anlayamadıklarına pek şaşırmıyorum. Bana göre herkesin beğenebileceği ve anlayabileceği bir film değil. Bu puanı alması da beni pek şaşırtmadı. Eksi tarafları yok değil ama genel olarak benzersiz filmlerden biri bana göre. Yönetmen izleyiciyi bilindik yollarla güldürmeye çalışmamış. Abatmıyorum ama gerçekten şartlarına göre kaliteli bir film.
bu filmi beğenmeyenler,komik bulmayanlar ve ucuz komedi diyenler zaten filmde anlatılan kapitalizme kurban gitmiş arkadaşlardır..size dayatılan 3.sınıf Hollywood komedilerini izlemeye devam edin..ben bizi anlattığı için filme 10/10 verdim..
bu film bence mükemmel ötesi güzel.cünkü bizim evin arkasında cekildi.şivesini biliyoruz mesela basrol oyuncusu bizim 2 mahalle ötesinde oturuyordu dayımın cocukluk ve gençlık arkadası.ileyipde beğenmeyenler gelsinler mugla veyahut ilçelerinde 1sene yasasınlar sonra tekrar fılmı izlesinler.benim gülmekten karnıma ağrılar girdi.bu filmi ege bölgesi insanları izlemeli.diğerleri anca laf ederler...
eleştiren arkadaşları bir türlü anlamıyorum bence çok güzel bir filmdi tamam belki konu olarak çok basit olabilir ama doğallık ve içtenlik ve oyuncuların halk olması ve bu işi becerirken vermiş oldukları mesaj harikaydı bence kesinlikle izlenmeli.
naturel bir film olması bu filmi bir çok filmlerden ayırıor. her karede olmasada bazı yerlerde güldüm. ama türkiyeden oscara aday adayı olarak gönderilmesi çok saçma.