Kötü filmler izledim bugüne dek. Kesinlikle, herkes izlemiştir. Ama izlenilen kötü filmlerde bile, bir şeyler bulabildiğiniz, bir an için bile size eğlenceli gelecek bir şey vardır. Üstüne basarak, altını çizerek söylüyorum : Bu filmin yarısına kadar bir an için bile bana hiç bir şey eğlenceli gelmedi. Yarısına kadar diyorum, çünkü yarısına kadar tahammül edebildim, ne olursa olsun filmleri yarıda bırakmasam da. Bu filmi yarıda bıraktım. Ve, verdiğim paraya, harcadığım zamana yazık, gerçekten. Hayatımda izlediğim en kötü filmdi, 2. yarısında nasıl bir hal alır bilemiyorum tabi ama, hiç bu kadar yüzeysel, duygusuz, amatör ( amatörlerin bile belli düzeyde bir heyecanı vardır, kirlidir, kanıtlayıştır, tat alırsınız. ) kof bir film izlememiştim. Ne diyeyim, dünya tarihinin en kötü filmini izlemek istiyorsanız gidin. Filme verilen puan da neyin nesi. 10 üzerinden -... Hem paramı çal, hem zamanımı çal, hem de canımı sık, oh ne güzel. Kapatıyorum, iyi seyirler herkese, Kadınlar filmi dışında tabi (: