Dip huet seung hung
4,1
Dip huet seung hung hakkında görüşlerin ?

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

9 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Woo yu, Hollywood un keşfetmesini, sağlayan film de diyebiliriz. Uzun uzun da karalıyabiliriz, film hakkında...
beck31
beck31

9 Mart 2011 tarihinde eklendi
Bir aksiyon filmi ancak bu raddede büyüleyebilirdi izleyiciyi sanırım. John Woo ya saygı duyulması gereken bir adam olarak bakılmasının öz sebeplerinden.Tüm klişelerden arınmış sanatsal sahneler, harika oynayan Yun-Fat Chow, dostluğa dair hoş dokundurmalar ve hikaye kısmı fazlasıyla doyurucu bir melodram. İzlemeden ölmeyin. 10/10
ozzy-badd
ozzy-badd

10 Eylül 2010 tarihinde eklendi
oldukça sürükleyici , insanı aksiyona doyuran ve arkadaşlık üzerine sağlam dersler veren kaliteli bir john woo filmi ... izlenmesi gereken bir film ... 10/9 ...
karizmatik062915
karizmatik062915

26 Eylül 2009 tarihinde eklendi
eskiye göre iyi
yeniye göre fena sayılmaz
barfly-2
barfly-2

26 Ocak 2007 tarihinde eklendi
john woo'nun en iyi filmlerinden birisi. şiddetin sanatsallaştığı kaliteli bir yapım!!!
okaliptus80
okaliptus80

31 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
John Woo’nun diğer filmleri de keşke bunun gibi iyi olsaydı.Salt aksiyon olarak bakanlar muhtemelen kocaman bir sükut-u hayale uğrayabilirler.film,manevi değerleri de gözardı etmeyen oldukça kaliteli bir çalışma.imkanınız varsa bi izleyin derim,sizi temin ederim ki pişman olmayacaksınız.saygılarımla...
timsah8342
timsah8342

28 Kasım 2009 tarihinde eklendi
müthiş bir aksiyon mutlaka izleyin yalnız saf aksiyon arıyorsanız sizi yanıltabilir dram içerikli aksiyon
harun3404
harun3404

28 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
John Woo!Nun

Stranglehold Oyununa Resmen Aşık Olmuştum :)

Ama Bir Türlü Oynayamadım Pc Kaldıırıyordu Ama Grafikler Harika oldugu için Ekran Kartım yetersiz kaldı

Neyseki Filmlerini Merak Ettim bu kadar güzel bir oyun acaba beyazperdeye nasıl yansımıştır diye düşündüm

saolsun beyazperde sayesinde filmin ismini öğrenip kollesiyoncu bi arkadaş sayesinde internetten indirip türkçe altyazı olarak seyrettim , aksiyon silah sahneleri harikaydı tekrar tekrar geri çevirip seyrettiriyor illaki hiç sıkıcı değil sürekli aksiyon

Gerçekten Bu Filmi seyredilmeyecek bi Film Değil

tek Kelime John Woo - Aksiyon Adamı
Beyaperdeyede Burdan Teşekkürler Ekibi Sayesinde Film isimilerini buluyoruz
betna
betna

16 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
ilk başta çalan müzik çok harika.önce şehir uzaktan görülür sonra zoom yaparak bir kiliseye girilir. fat amcanın o hüzünlü mahzun hali iç parçalayıcıdır.. uçuşan güvercinler.. beyaz atkı bir yandan kiralık katil olan adamın içindeki iyiliği temsil ediyor gibi.. bara ağır çekimde girişi kapıyı tıklatıp kapı açılınca başlayan kurşun yağmuru harika..