İlk bölümü çok güzel. 9/10. Olgun Şimşek çok güzel olmuş. Senaryo ve yöresel şive çok güzel oturmuş. Ama 2. bölüm vasatın üzerinde. 7/10. Kenan İmirzalıoğlu belki de fiziğinden dolayı hep kendini tekrar ediyor.
Ayrimciligin, insanlarin farklılıklardan dolayı yasadığı anlaşmazlıkların nasıl ağır yaralara sebep olduğu çok güzel bir şekilde gösterilmiş. Oyuncular harika oynamış, Kenan İmirzalioğlu'na o kadar önyargılı baktığım halde takdir ettim, o da dahil tüm oyuncular harika bir performans sergilemişler. Bravo diyorum, ayakta alkışlıyorum. 10/10
benim pek kolay kolay deişmeyen bi ilkler sıralamam vardır ilşk üç film falan yani ve bu film ilkler listemi deiştirebilecek bi film olmuş geç izlediim için üzüldüm ve uğur yücelden de bunu beklerdim zaten çok şey çıkarılabilir ama bazı eksikleri yada yarım bırakılmış yerler var gibi sanki
Arkadaşlar türk sineması için önemli bir adım bence. Çünkü film konu işlenişi ve çekim teknikleri ve oyunculuk bakımından çok başarılı. Hayatında kamara görmemiş insanların o rollerin üstesinden gelmeleri beni hayrete düşürdü. Filmin hikayesine gelince bildiğiimiz ama dokunulmamış bir hikaye idi... Kısacası filmi çok beğendim diyebilirim. Herkes iyi bir iş çıkarmış. Tek sorun Kenan İmirzalıoğlu'nun her zaman ki bildik karakteri oynaması...
Özellikle müzikleriyle benim için çok ayrı yeri olan bir film. Konu, oyuncular ve çekimdeki başarı da tavsiye edeceğim filmler arasına sokuyor. İzleyin derim..
galasından ve uğur yücelin yönetmenliğinden dolayı yılmaz güneyin YOL,SÜRÜ,DUVAR filmi gibi bir film bekliyordum.olayların ağırdan alınması ve ayrı ayrı iki dünyanın bir filmde olması beni hayal kırıklığına uğrattı.keşke uğur yücel profosyonelliğine yakışır bir iş koysaydı ortaya.
film gerçekten güzeldi.. olgun şimşek ve kenan imirzalioğlunun oyunculukları muhteşemdi.Özellikle olgun şimşeğin oyunculuğunu çok beğendim.Konusuda gayet iyiydi.Filmin görüntüsünü bence bilerek yapıldığını düşünüyorum doğal bir film cıkarmak icin cünkü gerçeği anlatıor film.2004 filmi cünkü istenilse hertürlü kaliteli görüntüler alınabilirdi.Filmi izlemenizi tavsiye ederim.
Filmin oyunculuklarına 10/10 Filmin konusuna 10/10
bu film nasıl kötü sıfatını hakedebilir anlamıyorum. insanda izledikten sonra tekrar o dakikaları yaşama hissi uyandıran film güzel filmdir. böyle filmler ise çok güzel filmdir. film izlemek istiyorsanız izlemenizi tavsiye ederim sonuç olarak 10/8.5 hakkıdır.