Yazı Tura
4,1

Aslıhan Gayyurhan
Aslıhan Gayyurhan

27 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
katılıyorum arkadaşlar bende UĞUR YÜCEL e güveniyorum ve iyi bir film olacağı kanaatindeyim. ilk gidenlerden biri olmaya çalışacağım.
jamesbond-2
jamesbond-2

17 Kasım 2004 tarihinde eklendi
Film çok güzel süper yapmışlar uğur yücel.i tebrik ediyorum herkes izlemeli çok etkilendim ayrıca gora.gibi filmlere ihtiyacımız yok böyle filmler yapsınlar süpeerr olmuş
yavuz-ozsan
yavuz-ozsan

2 Ocak 2006 tarihinde eklendi
valla ilk defa kenan imirzalıoğlunun oyunculuğunu beğendim.filmi ailecek izliyoduk sonunda babamdan utanmasam ağlıyacaktım..o kadar iyi yani.
ilkerekleme
ilkerekleme

20 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
bence bu filmin en büyük artısı tabii kide senelerin tecrübesi uğur yüzel gibi dev oyuncu...her ne kadar onu yönetmen vede senarist olarak pekte izlememimş olsakda buradan bakıldığında bile filmin konusu dahi ilginç gibi geliyo....ayrıca sizler kadrro konusunsda ne düşünürsünüz bilmem ama bence kadroda gerçektende iyi oyuncular tarafından kurulu...ama ben burada ilk defa denk geldim bu filme..ayrıca gösterim tarihide ıoldukça yaklaşmış vede bence bu film için daha çok reklam yapılmalıydı ki bi gora filmine kafayı taktık millet olarak diğer filmler biraz gölgede kaldı...ama bu filminde tutacağını düşünüyorum bekleyelim vede görelim hayırlısı olsun..:))
suadiyekartali
suadiyekartali

3 Mart 2011 tarihinde eklendi
mütevazi ancak izleyiciyi derinden etkiliyebilecek türden bir film olmuş...
10/8
teo-17
teo-17

14 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Türkiye’nin neredeyse bütün sorunlarını ele alarak şahane bir kompozisyon oluşturan ve çekim tekniği sebebiyle belgesel havası verilen bir de olgun şimşek’in oyunculuğunun takdir edilmesi gerekilen son zamanların en iyi türk filmi........8/10
ultraaslanserhat
ultraaslanserhat

8 Şubat 2008 tarihinde eklendi
türk sineması için hatta dünya sinemaları içinde çok orjinal bir film dijital kamerayla çekilmesi ne kadar gerekliydi bilinmez ama çok etkileyici ve çarpıcı bir atmosferi olan bir film ve sağlam bir senaryo ve etkileyici bir olay örgüsüne sahip bir film üstelik kenan imirzalıoğlu ve olgun şimşek başta olmak üzere tüm oyuncu kadrosuda çok başarılıydı
velnmt
velnmt

20 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Güçlü oyuncu kadrosuna sahip filmin senaryosu da etkileyci.Oyunculuklar oldukça iyi.30 yıldır ülkemizde sesli sedalı süren kipkirli bir savaşın Anadolunun yüzünde bıraktığı iz, hasar başarıyla anlatılmış.Daha çok ses getirmeliydi film, ancak insanlar nedense sorunlarıyla yüzleşmekten kaçınıyorlar.Filmle ilgili eleştiri olarak yakın plan sahnelerde kamera hareketleri beni rahatsız etti.Filmde asker arkadaşlarının daha sonra yollarının kesişeceği gibi bir beklenti oluyor. Genel olarak başarılı bir film. 8,5/10
c-u-m-a-l-i
c-u-m-a-l-i

14 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Filmin bir Uğur Yücel yapımı olması başlıbaşına bir güzellikken, yapıma Erkan Can ve Erol Günaydın’ın dahil olması apayrı bir güzellik.Oldukca başarılı ve hayatın içinden bir film olmuş.Hele özellikle o final sahnesi.Durup düşünüyor insan..Çok başarılı ve çok güzel bir yapım.Sırf final sahnesini anlamak ve görebilmek için bile seyredilir.
cihanayger
cihanayger

3 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Filmde bi kopukluk var. Hikaye değişimleri kötü olmuş. Oyunculuklar güzel köylülerin oynaması iyi olmuş arkadaşın dediği gibi. Ama dediğim gibi filmin bütününde bi kopukluk var izlemeniz doğru bir seçim olur. amerikanın saçma sapan propaganda yapılan filmleri yerine tabii kide yazı tura 6/10
miroozkan87
miroozkan87

28 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Biri doğu anadoludan diğeride istanbuldan peki farkları ne yok ikisininde hayalleri var..!harika bir film türk filmi sektörünü böyle filmler geliştirir diğer türler değil..!
Engin Yüksel
Engin Yüksel

10 Kasım 2014 tarihinde eklendi
unutamayacağınız hayallerle hayal kırıklıklarıyla iç içe muhteşem bir film 8/10
Meet-in
Meet-in

31 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Bence Eşkiya’dan sonra gelen en gelen en iyi türk filmi.O kadar gerçekçi bir film ki izlerken inanılmaz duygular içerisine giriyorsunuz.Uğur Yücel’ e böyle bir film yaptığı için teşekkür ediyorum.
erhancetin
erhancetin

21 Aralık 2008 tarihinde eklendi
ilk izledikten sonra buraya yorum yazmıştım pek beğenmedim çekimide kötü falan diye ama o yorumum için çok pişmanım.o yorumu okuduktan sonra izlemeyen insan vardır belki diyede vicdan azabı çektim.Bu filmi tekrar tekrar (yaklaşık 10 kere) izledim.bence harika bir film.türk filmleri içinde en güzel yapımlardan biri.
invinoferitas
invinoferitas

25 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Yönetmeniyle oyuncusuyla senaryosuyla Türk sinemasına ben de varım dedirten filmlerden