4,1
Yazı Tura hakkında görüşlerin ?
25 Eylül 2011 tarihinde eklendi
Farklı bir film sinemamız adına sevindirici ama ben fazla beğenmedim.kısacası yetmez ama evet..
13 Eylül 2009 tarihinde eklendi
kamera çekimleri hiç iyi değil film bana basit geldi pek bi şe göremedim çok çooook daha iyi yapılabilirdi, işte bu yüzden pek bi reklamı da yapılmadı pek tanınmıyor film...
1 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Çok sıkılmıştım izlerken.. anlamsız ve gereksiz bir film.. filmin sonu zaten tam bir felaket.. ee ne oldu şimdi nereye bağlanıyor konu derken film bitiyor.. filmin yarısı 1. karakteri diğer yarısı 2. karakteri anlatıyor ve sonuç yok.. ucu açık finallerden çok hoşlanırım ben ama bu filmde hiçbir şekilde bir final ve karakterler arası bağlantı yok.. sonuç olmasın onu da geçtim 2 ayrı kısa film konusu olacak filmin her iki kısmı iyi anlatılsa ona da razıyım ama anlatım da çok etkisiz.. tek iyi şey başrol oyuncularının filmi kurtarmak için çabalıyor olmaları.. ama ne yazıkki.. en fazla 4/10
13 Ekim 2004 tarihinde eklendi
GERCEKTEN ÇOK GÜZEL BİR FİLMDİ.ZATEN 11 DALDA ÖDÜLÜ TOPLADI.BUDA FİLMİN NASIL OLDUĞUNU GÖSTERİYOR
3 Kasım 2008 tarihinde eklendi
yazı tura tek bir bütünün iki ayrı yüzü....uğur yücelinde dediği gibi türk insanı bu filme hazır değildi brz erken oldu ama bugün bence daha değerli bir film olgun şimsek kenan imirsalıoğlu ve uğur yücel bence çok bi film yapmışlar depresif bigünde izlenirse etkisi daha ii anlaşılır....
9 Nisan 2006 tarihinde eklendi
Filmi değerlendirenler, filmin aldığı ödüllerden sonra iki grup haline geldiler. ödülcüler genelde hariha mükemmel yürü be koçum seni kim tutar diyenler oluyor. bir grupta artık "bu nerenin türk filmi" diyecek cesareti ve zekayı taşıyanlar. ya sahiden bu nerenin türk filmi. aslında avrupa birliğine girmek isteyen izleyicilerin desteklemsei gereken bir film. Olgun şimşek'in performansından sözedilebilir. ama sadece günü kurtarıyor film. hepsi bu
22 Kasım 2006 tarihinde eklendi
öyle aman aman bir film değil.ama kapadokya da çekilmesi ve yöre halkının şiveleriyle konuşulması harika.ama işin istanbul bacağı öle iyi değil.kenan imirzalıoğlu daha iyi oynayabilirdi.çünkü ona daha iyi leri yakışıyo
6 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Walla bence ilk cd harika ikinci cd berbat.

Bi kere konu birliği yok filmde

Yani kısacası Olgun Şimşek In
Kenan İmirzalıoğlu Out
1 Kasım 2007 tarihinde eklendi
etkileyici, dokunaklı, yaralayıcı bir o kadarda gerçekçi...dahada fazla güzel şeyler yazılabilir. izlenesi bi film... sonra bir iç çekiş ve ahhh deyiş...erkan can ve engin günaydın ikilisi azda olsa döktürmüşler...10/8
2 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
bu film nasıl kötü sıfatını hakedebilir anlamıyorum. insanda izledikten sonra tekrar o dakikaları yaşama hissi uyandıran film güzel filmdir. böyle filmler ise çok güzel filmdir. film izlemek istiyorsanız izlemenizi tavsiye ederim sonuç olarak 10/8.5 hakkıdır.
20 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Ne zamandır aklımda olan ve bir türlü izleyemediğim bir filmdi. Bgn izledim. Belki senaryo kurgusu daha iyi olabilirdi ama onun dışında oyuncu kadrosu ve oyunculuklar tek kelimeyle harika. Çok hoşuma gitti. Tavsiye derim.
17 Ocak 2009 tarihinde eklendi
aslında film güzel ama konu bütünlüğü olmadığı için pekde ilgimi çekmedi izlesenizde olur izlemesenizde seçim sizin..
9 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
İlk bölümü çok güzel. 9/10. Olgun Şimşek çok güzel olmuş. Senaryo ve yöresel şive çok güzel oturmuş. Ama 2. bölüm vasatın üzerinde. 7/10. Kenan İmirzalıoğlu belki de fiziğinden dolayı hep kendini tekrar ediyor.
6 Ocak 2008 tarihinde eklendi
ya arkadaşlar film sanki cep telefonuyla çekilmiş gibi özensiz konu iyi oyuncular iyi ama görüntü berbat
8 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
arkadaşlar bu filme haksızlık yapmayın.bazı arkadaşlar konu bütünlüğü yok demiş çok güldüm buna valla.cinemada konu bütünlüğü diye bişey söz konusu olamaz.neyse film bence muhteşem.diyaloglar çok gerçekçi.oyunculuk mükemmel.sahneler çok doğal çekilmiş.sanki bbg evi gibi izliyosun insanları o kadar doğal yani.10 üzerinden 10