Yazı Tura
    4,1
    Yazı Tura hakkında görüşlerin ?

sena-cos
    sena-cos

29 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    Özellikle müzikleriyle benim için çok ayrı yeri olan bir film. Konu, oyuncular ve çekimdeki başarı da tavsiye edeceğim filmler arasına sokuyor. İzleyin derim..
    baykan34
    baykan34

11 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    Filmin konusu tamamen süper oyuncularda öyle rollerinin hakkını vermişler savaşin kime ne zarar verdiğini kimse bilmiyor bi rkurşunun kac hayat aldıgını anlatıyor savaşin karanlık yüzünü anlatıyor teşekkür ediyorum böyle militarist karşiti film yaptıkları icin
    Demirtas
    Demirtas

29 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    Türk Sinemasının yükselmesine en azından kendimce katkıda bulunabilmek adına Türk filmlerine aksatmadan gitmeye çalışan biriyim. O sinemaya verdiğim parayı hak eden filmlerde var vermeyenlerde. Ama ben yinede Türk Sinemasının yücelebilmesi adına üzerime düşeni yapıcam. Yazı Tura’da sinemada izlediğim ama açıkçası beni çok tatmin etmeyen filmlerden bir tanesi. Film 'Film' sözcüğüne uymayan ne varsa yapmış bence. Film olmaktan çıkmış sonuçta. Yazı Tura belgesel ile reality show arası birşey olmuş. Hani bazı reality showlarda canlandırmalar olurya, tam olarak öyle birşey olmuş. Değişik ve orjinal şeyler yapma iddiasıyla başarısız ya da en azından yönetmenin ve oyuncuların hatırına başarılı olmayan diyelim bir iş çıkmış ortaya.
    iznail
    iznail

21 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    harika bir anlatı filmi... mutiş.
    gs-ozkorkmaz
    gs-ozkorkmaz

24 Haziran 2006 tarihinde eklendi
    tek kelimeyle begenmedim... ve de hala anlayabilmiş deilim milletin üzülmesine yok efendim hakını alamadı fln bence yüceltilecek abartılacak bir film degil sıradan ki bence sıradaın altında bir film bir kere kurgu namına hiçbirşey yok izlerken sıkıldıgım hatta bayıldıgım bir film konu tamam ama yapamamışlar kusura bakmasınlar böyle film olmaz marjinal olucaz farklı olucaz die iddaalara kapılınırsa böle olur hiç iyi deil film
    asli-unur
    asli-unur

8 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
    Ayrimciligin, insanlarin farklılıklardan dolayı yasadığı anlaşmazlıkların nasıl ağır yaralara sebep olduğu çok güzel bir şekilde gösterilmiş. Oyuncular harika oynamış, Kenan İmirzalioğlu'na o kadar önyargılı baktığım halde takdir ettim, o da dahil tüm oyuncular harika bir performans sergilemişler.
    Bravo diyorum, ayakta alkışlıyorum.
    10/10
    evrenkuclu
    evrenkuclu

9 Nisan 2006 tarihinde eklendi
    Filmi değerlendirenler, filmin aldığı ödüllerden sonra iki grup haline geldiler. ödülcüler genelde hariha mükemmel yürü be koçum seni kim tutar diyenler oluyor. bir grupta artık "bu nerenin türk filmi" diyecek cesareti ve zekayı taşıyanlar. ya sahiden bu nerenin türk filmi. aslında avrupa birliğine girmek isteyen izleyicilerin desteklemsei gereken bir film. Olgun şimşek'in performansından sözedilebilir. ama sadece günü kurtarıyor film. hepsi bu
    yasan86
    yasan86

3 Nisan 2006 tarihinde eklendi
    sade ama etkileyici , oyuncuların rol kesmeden anlatabildiği vurucu gerçeğin ışığında rahatsız edici bir varoluş çabası . İzlenmeli mi ? farklı anlatımların ne ii ne de kötü diyebileceğimiz belirsizliğini keşfetmek bunu yaparkende can yakıcı iki hayata tanık olmak isterseniz kaçırmayın....
    alieristi
    alieristi

19 Mart 2006 tarihinde eklendi
    HARİKA harika harika film gerçekten toplumsal mesajları çok güzel bir şekilde veriyor müzikleri çok güzel erkan oğur klasını konuşturmuş mutlaka izlieyin
    ncinarli
    ncinarli

20 Şubat 2006 tarihinde eklendi
    gerçekten muhteşem bir filmdi.filmi iki bölüme ayırmak mümkün.ikisinde de ortak nokta toplum olarak gazilere nasıl kötü davrandığımızı gösteriyor.ama istanbul da geçen hikayede bazı kusurlar var sanki.yani yol ortasında insan öldürdükten sonra kendisini suçsuz görmesi biraz saçma olmuş.bence diğer hikaye daha dokunaklıydı ve daha başarılıydı.sonunda ikisinin de en başında ki hayallerini göstermesi de iyi olmuş.film çok başarılı.mutlaka izlenmesi gerek.
    Meet-in
    Meet-in

31 Ocak 2006 tarihinde eklendi
    Bence Eşkiya’dan sonra gelen en gelen en iyi türk filmi.O kadar gerçekçi bir film ki izlerken inanılmaz duygular içerisine giriyorsunuz.Uğur Yücel’ e böyle bir film yaptığı için teşekkür ediyorum.
    cenkmutlu
    cenkmutlu

21 Ocak 2006 tarihinde eklendi
    Güzel bir yapım.Güneydoğu gerçeği ve iki insanın dramatik hayatı iyi işlenmiş.Kamera çekimlerini vasat bulmama rağmen oyuncuların performansı,senaryo tatminkar.(Zaman zaman konu bütünlüğünden uzaklaşılıyor gibi görünse de..) Uğur Yücel imzası kendini belli ediyor..
    alpturkakbas
    alpturkakbas

20 Ocak 2006 tarihinde eklendi
    tek kelimeyle mükemmel olgun simseğin oyunculuğuna hayran kaldim,filmin bir özelliğide cok dogal olması,mutlaka izlenmesi gereken bir film
    umutbk
    umutbk

8 Ocak 2006 tarihinde eklendi
    benim pek kolay kolay deişmeyen bi ilkler sıralamam vardır ilşk üç film falan yani ve bu film ilkler listemi deiştirebilecek bi film olmuş geç izlediim için üzüldüm ve uğur yücelden de bunu beklerdim zaten çok şey çıkarılabilir ama bazı eksikleri yada yarım bırakılmış yerler var gibi sanki
    naked-soul
    naked-soul

5 Ocak 2006 tarihinde eklendi
    gittikçe kalitesini arttıran türk sinemasına değerini arttıracak bir fikm daha..çok doğal,içten ve etkileyici.yanlız ben kenan imirzalıoğlu yerine başka bir oyuncu olabilirdi.daha önceleri farklı rollerde karşılaştığımız imirzalıoğulunu bu filmde saçma sahnelerde görmek pek hoşuma gitemdei açıkçası..ama gerçekten kaliteli bir filmdi..