Yazı Tura
4,1

ceyhuncagirici
ceyhuncagirici

7 Ocak 2007 tarihinde eklendi
film güzeldi.ben daha çok olgun şimşek in oynadığı yerleri beğendim..gerçekten cok içten oynamıslar.teyzede gercekten iyi oynamıs..kenan imirzalioğluna gelince onun hikayesi de değisik ama diğeri kadar guzel olmamıs. ama yine de guzelde....uğur yucel e tesekkurler buradan....
alpturkakbas
alpturkakbas

20 Ocak 2006 tarihinde eklendi
tek kelimeyle mükemmel olgun simseğin oyunculuğuna hayran kaldim,filmin bir özelliğide cok dogal olması,mutlaka izlenmesi gereken bir film
Sefa Gündüz
Sefa Gündüz

22 Kasım 2021 tarihinde eklendi
Filmin içine girip spoiler vermek istemiyorum. Sadece şunu diyebilirim sade bir senaryoyla ve basit bir kurgu ile güzel iş çıkarmışlar bence. Senaryonun basitliğinden kastım kötü ve üstün körü olması değil sadece filmde geçen olayların derine inmemesinden kaynaklı. İzlemeyenin bir şey kaçırcağı bir film değil, izleyenin de zaman kaybedeceği bir film değil ona göre izleyin.
mericgezici
mericgezici

24 Aralık 2007 tarihinde eklendi
güzel bir film değil.kenanla olgun biraz olsun oyunculuklarıyla kurtarmaya çalşmışlar ama konu berbat ve hiç birbirine bağlanamamış
shrew90
shrew90

4 Ekim 2004 tarihinde eklendi
film kesinlikle harika gitmeyenlere mutlaka gitmelerini tavsiye ederim uğur yüceli de tebrik ediyorum bence otürkiyenin tarantinosu olmaya aday bi yönetmen
YasinOzyilmaz
YasinOzyilmaz

9 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Etkileyici bir film. Film hakkında 2 eleştiride bulunabilirim. Birincisi kamera açısı sürekli değişiyor. ilk başta güzel gibi gelse de bazı sahnelerde resmen başım döndü. İkincisi ise spoiler: 2 hikaye bir şekilde bir yerde kesişecek diye bekledim ancak kesişmedi.
faure-2
faure-2

5 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Kamera çekimleri bazen başımı döndürür gibi olsa da harika bir filmdi. Olgun Şimşek inanılmaz bir tiyatrocu. 10/10
evinharman
evinharman

22 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bu kısacık yaşamımızda kimler sırtımızdan vurur bizi.bazen en yakın arkadaşımız,sevgilimiz,yarimiz bazen de kendi toprağın kendisine kan can borcun olduğunu söyleyen ve zamanı geldiğinde onu en eğır en acı şekilde alan toprağın..
iki farklı,iki acı,iki karmaşık,iki hayatla artık başedemeyecek kadar yüz göz olmuş hayat..
yönetmen uğur yücelden,müzikleri yapan erkan oğur'a,rıdvan olgun şimşekten,cevher kenan imirzalıoğlu'na herkes ama herkes inanılmazdı..
remziozay
remziozay

6 Ocak 2008 tarihinde eklendi
bugüne kadar izlediğim en iyi 5 türk filminden biri .ilk izlediğimde 5 dakika sinema salonundan çıkamamıştım.insanın içine bi yumruk oturuyor,öylece kalıyorsunuz.hala izlemeyen varsa hemen ilk iş olarak izlesinler.teşekkürler uğür yücel ve tüm oyuncular...
ddogan021
ddogan021

5 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
filmi 3 defa izledim mükemel bi film ama açıkçası beklenen ilgiyi görmeyen 8/10 vereceğim bir film
alieristi
alieristi

19 Mart 2006 tarihinde eklendi
HARİKA harika harika film gerçekten toplumsal mesajları çok güzel bir şekilde veriyor müzikleri çok güzel erkan oğur klasını konuşturmuş mutlaka izlieyin
cccaanneerr
cccaanneerr

30 Mart 2007 tarihinde eklendi
öncelikle kamera çekimlerine bayıldık gazilerin sorunu ancak bu kadar güzel işlenebilir uğur yücelin ilk filmi olmasına rağmen çok başarılı mutlaka izlenmesi gereken bir film...
oyeruh
oyeruh

8 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
arkadaşlar bu filme haksızlık yapmayın.bazı arkadaşlar konu bütünlüğü yok demiş çok güldüm buna valla.cinemada konu bütünlüğü diye bişey söz konusu olamaz.neyse film bence muhteşem.diyaloglar çok gerçekçi.oyunculuk mükemmel.sahneler çok doğal çekilmiş.sanki bbg evi gibi izliyosun insanları o kadar doğal yani.10 üzerinden 10
c7figo
c7figo

8 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
kesinlikle hakettiği ilgiyi görmeyen bi film. az önce izledim ben. filmin son sahnesinde, asker arabasında ki diyaloglar da gözlerim doldu. gerçekten çok başarılı bi film olmuş.. Türk filmleriyle kıyasladığımda9/10
sarsala60
sarsala60

1 Şubat 2007 tarihinde eklendi
konu güzel.işlenişi çok güzel.kenen imirzalıoğlu mikemmel.harika bence