Wanted
4,2

cecily-2
cecily-2

3 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Film gerçekten gelmiş geçmiş en iyi aksiyon filmlerindendi.Uzun zamandır izlediğim en iyi filmdi.Filmin baştan sona aksiyon dolu olmasının yanısıra nefes kesen hikayesi ve tadına doyulmaz finali bu yapıtı mükemmel kılıyor.Oyuncuların performansını da unutmamak gerekir tabi ki bu arada Angelina Jolie yi sevmeyen biri olarak bu filmde ona hayran kaldım gerçekten dedikleri kadar varmış...Neyse bence bu filmi matrix ile karşılaştırmak bu filme büyük hakaret olur.Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.İnanın hiç pişman olmayacaksınız...
hidalgoviggo
hidalgoviggo

28 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Filmle ilgili yorumlara bakıyorumda saçmaydı bu kadar da olur mu tarzında bazı yorumlar gördüm.Arkadaşlar zaten hangi aksiyon filminde olağanüstü şeyler yokki.Bu tarz filmlerde pek mantık aramamak lazım bence.Filmi dün gece izledim ve çok beğendim.Aksiyon sahneleri,görsel efektler ve filmde kullanılan şu yeni kamera tekniği gerçekten çok güzel olmuş.Angelina Jolienin oyunculuğunu pek beğenmedim ama diğer oyuncular iyiydi.Ayrıca filmdeki kurgu da şahane olmuş.Filmin sonlarında doğru bildiğiniz her şeyin aslında yalan olduğunu öğrenmeniz sizi baya şaşırtıyor.Benim gibi aksiyon severlerin mutlaka izlemesi gereken bir film.10/8
k1nkkonk
k1nkkonk

1 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
ayakla falsö verme şeklini elle silaha vemişler kurşunun falsölü gitmesi güzel olmuş 10 numara aksiyon filmi ikincisini bekliyorum
villa7
villa7

7 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
abartılı aksiyon sevenler muhakkak gitsinler derim. teknolojinin bütün nimetlerinden faydalanılmış harika efektler vardı benim tarzım bir film olduğu için acayip beğendim zaten oyuncular tartışılmaz tempo hiç düşmüyor.aksiyon sevenler kaçırmayın derimm benden 10 üzerinden 7.5 aldı
Bekir Çimendag
Bekir Çimendag

17 Mart 2009 tarihinde eklendi
bazılarına saçma gelebilir ama gerçekten izlemenizi tavsiye ediyorum... ilk dakikalardan itibaren başlıyor aksiyon heyecan verici bi film 10/9
garland-norlin
garland-norlin

21 Ekim 2008 tarihinde eklendi
karnım çoook aç dı filme başlamadan önce...ama bikere bile kalkıpta bişiler yemeyi düşünmedim...:D öle bi filimdi yani...bence 10/9
r0ckn-r0ll
r0ckn-r0ll

11 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Yorumları okuduktan sonra açıkcası filmden fazla birşey beklemiyordum ama filmi izlerken bir saniye bile sıkılmadım ve gördüğüm en iyi aksiyon sahneleri vardı bu filmde.
Filmin tek eksik kalan yönü hikayeyi biraz kısa kesip çok hızlı sonuca gitmesiydi.
Abartı kısmına gelmişken hayatımda abartısız bir film izlemiş deyilim ve öle bir yapılsaydı eğer kendi hayatımı izlerdim :)
Bence izlenmesi gerek bir film 9/10.
Şenyıldız
Şenyıldız

1 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
matrix efeklerinden bolca görebileceğiniz bir film. benim hoşuma gitti paranız boşa gitmez. 8/10
colic-p
colic-p

4 Aralık 2009 tarihinde eklendi
allahı var filmde güzel action sahneleri vardı eğlenceli bir film zaten bir gişe filmi yani çok fazla sanat ve mantık aramak doğru olmaz, açıkçası ben eğlendim güzeldi tabi ki bir de Angelina Jolie var taş gibi hatun sırf onun hatrına izlenesi bir film güzel sahneler güzel oyuncular fena olmayan senaryo action sahneleri göz alıcı ve heyecanlı yani arkadaşlarınız ile gece cips bira yapılabilecek bir film eğlenme garantisi olan bir film ben 8/10 veriyom.
hrby
hrby

11 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Bazı sahneleri çok mantıksız olsa da çok kaliteli ve sıradışı bir yapım diyebilirim.
bylaw
bylaw

30 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Kesinlikle süper bir filmde aksiyon efekler mükemmeldi kimse boşuna inkar etmesin!!
kukembles
kukembles

5 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
şimdifalsolu atış felan deyip filmi eleştiren dostlarımız olacak ama şunu unutmadan izlersek eğer gereksi eleştirilerde yapmamış oluruz. bu bir fantastik sinema örneği bu filmde mantık aramak niyedir bilmem. onun dışında son derece etkileyici bir film olmuş. hd olarak izlenmesi gereken bir yapım. ayrıca tren sahnesi sanırım bir daha o kadar etkili çekilemez angelina nın yaptığı son atışta soğuk kanlı bir katiilin bile vicdanına işarete etmiş ki sonderece etkili olmuş. izlenmesi gereken filmlerden
xxl3346
xxl3346

30 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Arkadaşlar emin olun bu filmin hakkı 8.7 değil, en azından 9+ bir rakam olmalıydı, filim hakkında söylenecek fazla birşey yok saf aksiyon, aksiyon sevenler kesinlikle kaçırmasın beklediğimin çok çok çok üstünde bir film olmuş....
bayram57
bayram57

23 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
nolsteharg nickli arkadaşın yazılarını okuyun diyorum sadece. 10/1.
ozmenmurat
ozmenmurat

17 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
orta halli kosturmasii güzel bir film. Insanin seçim yapmasi gerektigini ve istediginde neler basarabilecegini anlatan bir yapim... Mükemmel diyemem... 10/8