Wanted
4,2

hak-online
hak-online

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Süper bir saçmalık , filmde çok fazla saçma sapan sahne war bu ne ya sinema bu mu yaa..
nephelin
nephelin

12 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Rusyanın en iyi yönetmeninin Hollywoodda ki ilk filmi.Bence yapabileceğinin en güzelini yapmış.Aksiyon filmi açısından değerlendirdiğiniz zaman daha ne olabilir ki diyeceğiniz bir film.Görsel yönden daha ne bekleyebilirsiniz ki. 10/9
Creyk-van
Creyk-van

30 Haziran 2008 tarihinde eklendi
bence muhteşem bir film olmuş gidilmesi gerekn bir film
norafanny
norafanny

26 Ocak 2011 tarihinde eklendi
film süper...angelina jolie "hacı murat" çok yakışmış:DD
elifozcan93
elifozcan93

9 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
benim gibi aksiyon severler için tam anlamıyla mükemmeldi....angelina süperdi....tabş filmde bazı saçma fantastic yerler de yok degildi...sahnelerin yavaslatılmasıda biraz matrix olayı olmuşş...ama film i çok sevdim...10 da 10....sonu dehsetti....
carinos
carinos

13 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Night watch a göre gayet güzel bir film.Bu hikaye çok daha iyi anlatılabilirdi.Ama bu merminin dönmesinin bir çığır açtığına eminim.Başka filmlerde de görürseniz şaşırmayın.Bence gayet iyi bir aksiyon.Efektler gerçekten çok iyi.Hareket arıyorsanız izleyin derim.
47-hitman
47-hitman

10 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim en iyi aksiyon filmlerinden biri diyebilirim. Film abartı aksiyon ama onunda ayrı bir yeri var sonuçta. Filmde James McAvoy, Morgan Freeman, Angelina Jolie gibi yıldız isimlerde bulunuyor. Angelina Jolie için diyecek bir lafım yok aksiyon filmlerine ayrı bir yakışıyor, Morgan Freemanı ise bu tarz farklı bir rolde ilk defa izledim, James McAvoyun da yükselen oyunculuğu ile yeni projelerdede görebileceğiz umarım. Sonuçta ben bir aksiyon fanatiği olarak yazıyorum Wantedı mutlaka izleyin aksiyon severler hele hiç kaçırmasın görülmesi gereken bir film bana göre.
babsy-2
babsy-2

26 Eylül 2008 tarihinde eklendi
film çok güzel. izlemekten çok keyif aldım sinemada..ama evde izlendiğinde aynı keyfi verecek bir film mi bunun için garanti verilmez..
wentworthmiller-2
wentworthmiller-2

3 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Süper bir yapım çok sürükleyici , her yönden çok başarılı bir film . Oyuncu kadrosuda harika Morgan Freeman ve Angelina Jolie ..Böyle oyuncular olunca hiç teredütsüz izlenir ve çok büyük beklentiye girilir.İşte bu film kurgusu ve verdiği heyecanla bekletinizi fazlasıyla karşılıyor . Aksiyon ve maceranın kesilmediği harika bir film .
MetaLchesH
MetaLchesH

30 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Filmi çalıştığım sinema salonunda gösterime girdiği ilk gün izleme şansı buldum.Bu filmin bir hayal kırıklığı olduğunu filmin fragmanını izlediğim anda anlamıştım zaten.Belki senaryo yapısı klasik hollywood sinemasına birebir uymayabilir ama film tam bir özenti niteliği taşımakta.Kesinlikle Matrix ve Dövüş Klübü adlı filmlerden etkilenmiş.Rus yönetmen bir tür aksiyon filmi çekmeye çalışmış.Ama bu daha çok sinemadan anlamayan seyircilerle dalga geçerek onları filmin içine almaktan başka bir şey diil.Hollywoodun temel prensibi işte : Özdeşleşme yani seyircinin kendini filme kaptırarak karakterle özdeşleşmesi.Filmde kullanılan kurşunların defalarca çarpışması,kurşunlara falso verme v.s gibi öğeler bu filmi sinemadan uzaklaştıran etkenler.Trenin raydan çıkıp uçuruma düşme sahnesi sırasında kendimi gülmekten alamadım.Resmen seyirciyle dalga geçmek bu.Rus yönetmen içinde bir kaç kelimem olacak,anlam yüklü rus sinemasını hollywoodlaştırmak büyük Rus yönetmen Sergei Eisensteinın kemiklerini sızlatıyordur şimdi.Bu film için söylenecek son söz Hollywood sinemasının yerin dibine geçtiği anın fotoğrafıdır.Puanım 10 üzerinden 3
erdemgtr
erdemgtr

10 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
mantık sınırlarını zorlayan sahneler çok fazla ama yine çok sürükleyici bi film son yılların en iyi aksiyon filmlerinden olmujş bence türün meraklıları kaçırmasın özelliklede sinemada bi başka keyifli oluyor.
DarkAngel2
DarkAngel2

20 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Aksiyon sahnelerine yeni bir soluk ve yeni bir bakış açısı getiren film.
sercanduyan
sercanduyan

28 Aralık 2008 tarihinde eklendi
kusursuz bir film kesinlikle izlenmeli...
Serrcan
Serrcan

29 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Ey matrixi hitmani batmani vs.çağının en iyileri olarak tanımlayıpta bu filmi beğenmeyen zihniyet şaşarım size !
bestella
bestella

7 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Harika bir film.Yapılan en güzel aksiyon filmlerinden biri.Bence oyunculuklar gayet iyiydi.Aksiyon sahneleri de çok ustacaydı.Bence eleştrilere aldırmayın, gidin görün.Puan kıracak bir taraf göremiyorum :10/10