Wanted
4,2

deckard76
deckard76

8 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Fragmanına baktım.Matrix benzeri bir film yapılmaya çalışılmıştır.Aynı konu ,aynı tarz ancak pek de cazip bir şey değil.Ayrıca Angelina Jolie laneti bu filmide vurabilir.Malum ya kötü filmde oynamıştır ya da oynadığı filmi batırmıştır.
Alp T.
Alp T.

23 Şubat 2013 tarihinde eklendi
Görsel efektler, aksiyon sahneleri muhteşemdi. Senaryo o kadar güzel olmasa da zayıf değildi. Değişik ve eğlenceli diyebileceğimiz enteresan bir aksiyon filmi Wanted. 4/5
erentos
erentos

24 Haziran 2009 tarihinde eklendi
tam bir hollywood filmiydi ama yine de iyiydi. hele ki bazı sahnelerin kalitesine ve etkileyiciliğine şaşırmamak elde değil. sonuç olarak mutlaka izleyin derim ben.
VcdSamimiyeti
VcdSamimiyeti

21 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Klişelerle dolu rezalet bir aksiyon filmi.
dr-
dr-

2 Eylül 2008 tarihinde eklendi
İşkencemsi eğitim :)McAvoy,Freeman ve Jolie döktürmüş.Nefes kesen,sürükleyici bir film.
Ekrem Doydu
Ekrem Doydu

25 Aralık 2008 tarihinde eklendi
uçuk film sevenler kaçırmasın gerçekdende tam bi görsel şölen var filmdee ben beğendim bu türü sevenler mutlaka izlemeli..
redoxx
redoxx

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Filmi büyük umutlarla aldım ve beklediğim gibi çıkmadı kendimi bir an için matrıxi seyrediyomuş gibi buldum filmin ilk saniyelerinde adamın havada uçması beni büyük bir şoka soktu bian bu nedir? diye düşündüm ama yinede zorda kalırsanız seyredilir bir film...
zafer-calayoglu
zafer-calayoglu

5 Aralık 2008 tarihinde eklendi
film aksiyon açısından izleyen herkesi doyuruyor. buna kimse itiraz etmesin. bu tarz afilmelrde zaten bakılacak olan en önemli olay teknolojinin kullanımıdır. buda son derece başarılı olmuştur. filmde oyunculuğu sorarsanız eğer james iyi bir oyun sergilemiş morgan artık alıştığımız başarısını kaybetmiyor ve angelina ise bu rolde resmen matrix trinity rolünü üstlenmiş geri plandaydı. ben filme 10/9 verdim helal olsun. zon zamanalrdaki aksiyon filmleri arasında 'hepsini vur' ve bu film liste başını çekiyor.
delicewatt
delicewatt

1 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Bekmambetovun, Rus yapımı ucubeleri 'Nöbet'lerinden sonra, arkasına Hollywoodun gücünü alması belki de yeteneklerini daha iyi sergilemesini sağlamış. Aksiyon filmi izlemeye gittik, sonuna kadar iyi bir aksiyon filmi izledik. Kodlar oldukça klişe ama o kadar güzel kullanılmış ki ortaya seyir zevki yüksek bir film çıkmış. Yönetmen belli ki hem sağlam bir film altyapısına sahip hem de iyi ders çalışmış. Angelina ise tavırlarıyla kısa kısa ama çok etkili bir oyunculuk sergilemiş.
electronica
electronica

10 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Saçma sapan, gereksiz ve içi boş bir film. Filmde ne bir senaryo, ne bir konu, ne bir anafikir, verilmek istenen mesaj ... Hiçbir şey yok ...Yön değiştiren falsolu kurşunlar, anlamsız gereksiz abartılı aksiyon sahneleri, suikasta uğrayacak kişiyi belirleyen dokuma makinası saçmalıkları tam bir rezalet ...Tarantino filmlerine benzer kan ve şiddet sahneleri mevcut... Başroldeki elemanımız, olgunlaşma dönemine gelene kadar epey bir şiddete maruz kalıyor, kan ile içe içe oluyor.. Filmin kan kusması, kendisini daha itici hale getirmiş. Filmin yapılış ve var oluş amacını hala anlayabilmiş değilim. Bizim beğenmediğimiz Türk filmleri; Dünyayı Kurtaran Adam Olsun, Maskeli Beşler Olsun, M.Ali Erbilin filmleri olsun bu filme on basar ... Beni hayrete düşüren diğer bir husus; Angelina Jolie ve Morgan Freeman gibi isimlerin bu filmde yer alması ...Hadi Angelina Jolieyi geçtik, ama Morgan Freeman sinema kariyeri olan, önemli filmlere imza atmış, oscar ödülü almış kaliteli oyunculardan ...Morgan Freeman böyle saçma sapan, gereksiz ve içi boş filmde nasıl rol aldı anlayamıyorum? Önüne gelen her projeye evet dememesi gerekir.Onun gibi bir oyuncunun daha seçici olması gerekiyor. Esaretin Bedeli ile hem listelerde hem gönüllerde bir numaraya oturan Freeman, bu filmde bana tam bir hayal kırıklığı yarattı. Kendisi ve canlandırdığı karakter filme hiç oturmamış. Bu filme 1 puan bile fazla ...
enesnail
enesnail

25 Eylül 2008 tarihinde eklendi
The Bourne Ultimatumdan sonra uzun zamandır izlediğim en iyi aksiyon filmiydi. Abartılı sahneleri oldukça fazla ama izleyiciyi eğlendirdikten sonra bir zararı yok bence, sonuçta aksiyon filmi. Oldukça güzel finali var hatta final içinde final barındırıyor. Aksiyon severler bu filmi kaçırmasın 9 numara bir film. angelina her zamanki gibi harika, James McAvoy iskoçyanın son kralı filmindeki başarısının kat be kat üstünde oyunculuk sergiliyor. kaçırmayın....
Ahmet G.
Ahmet G.

28 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Sürükleyici,süpriz sonuyla nefes kesen bir film. Keyifli vakit geçirmek için birebir! 8/10
Esteban-2
Esteban-2

9 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Sinema her zaman insanları sıkmak için ya da sanatsal denen filmler için vardır demek yanlış olur.Böyle türünün iyilerinden olan filmler olmazsa beyazperdenin büyüleyiciliği sona erer.Evet konu biraz zorlama olmuş hani 'terziler' vs.Ama belli bir süreden sonra aksiyonu o kadar iyi oturtulmuş ki kendinizi sonu belli ama çekim teknikleriyle hayranlık veren bir filme kaptırıveriyorsunuz.Filmin bu yaz sinemalarımıza uğrayan en iyi aksiyonlardan biri olduğuna hiç şüphe yok.**Aksiyonseverseniz kesinlikle kaçırmayın derim.
Furkan Y.
Furkan Y.

17 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Heyecan dolu bir film. Her saniyesi ayrı bir olay. Morgan Freeman varsa zaten o film izlenir. Adam seçmesini çok iyi biliyor ve boş filmine rastlamadım. Jolie ve diğer oyuncularda rollerini gayet iyi başarmışlar. Arada bir şaşırtan olaylar ise ayrı güzellik katmış. Sonuç olarak gayet iyi bir film.
semahos
semahos

16 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Angelina Jolie hep bu tarz filmlerde oynamalı. Ona en çok yakışan filmler Tomb Raider gibi, Mr.&Mrs. Smith, Gone In Sixty Seconds, Wanted gibi aksiyon filmleri. Eğer kadınlar için bu tarz roller daha çok yazılsa, Jolie gelmiş, geçmiş ve hatta gelecek en büyük, ve belki de tek kadın aksiyon yıldızı olur. Fiziği çok yakışıyor çünkü. Sert yüz hatları bence drama gitmiyor, inandırıcı olmuyor. Değişken olamayan bir tipi var, ki değişkenlik dramlar için en gerekli özelliktir.