4,2
Wanted hakkında görüşlerin ?
23 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Hayal gücünüzü özgür bırakın... Her sahnesi sizi oturduğunuz koltuğa çivileyecek kadar renkli. Ve neden olmasın dedirtecek kadar gerçeğe yakın. Angelina Jolie büyüleyici... Onda hissedilen bu gücün rolüyle ilgisi yok sanki. Belki sahiden yok..:) Filmdeki vesikalık fotoğraf sahnesinde koptum... Bekmambetov bunu özellikle yapmış olmalı..:))) Mutlaka izlenmesi gerekli diye düşünenlerdenim...
13 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
wanted tüm aksiyon filmlerini unutup bir de burdan izleyelim dedirten çağ ötesi bir film. tek kelimeyle muhteşem..
3 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
filmi izledim süper bişey ikincisi çekilme olasığı var inş çekilirde ben bayıldım ve angelina jolie süper oynamış ikinci film çekilsin ve en az bunu ki kadar kaliteli bi kadro kurulsun bi bu kadar daha gişe sahibi yapar
28 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
süper!!!
4 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
film digital kamera teknikleri sayesinde seyri güzel bir film haline dönüşüyor.Filmin son sahnelerinde verdiği mesajlar da dikkate değer diye düşünüyorum günümüz erkeğinin sorunlarına yaklaşım açısı ve bu erkeklerin dönüştüğü tehlikeli insanlar,filmde anlatılmak isteniyor. size tavsiyem Dolyb digital ex te filmi izlemeniz çünkü o surroundları kaçırmamanızı tavsiye ederim. hepinize heyecanlı seyirler....
16 Ekim 2008 tarihinde eklendi
ya gercektem film harika olmus hele silahı adamın kafasına takıp kendine siper olarak kullanması sahnesi tam bi aksiyon 10da 10
17 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Bende yeni izledim ama gerçekten güzel bir film yalnız arkadaşları anlamıyorum buna az puan veriyorlar. gidiyolar demir adama(iron man) 8.8 veriyolar buna 5-6 diyolar. Tabi herkesin kendi fikri. Tavsiye edebileceğim bir film.
4 Ekim 2008 tarihinde eklendi
izledikten sonra bir daha izlemek isteyeceksiniz.
full aksiyon ve dolayısıyla hic sıkılmayacagınız,izledikten sonra pisman olmayacagınız,iyi ki izlemisim diyeceginiz bir film.
yığınla film izledim,izlemedigim film sayısı cok azdır,buna rağmen bence en iyi aksiyon filmlerinden biriydi.
15 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
başta beni heyecanlandırsa da orta kısımlarda sanki sürekli aynı sahneyi izliyormuşum gibi geldi. falsolu mermi sahnesinin üzerine çok gidilmiş bana kalırsa.belli bi yerden sonra çok sıradan kalıyor.
1 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Film, kurşun zamanlı kamera (bullet time camera) açılarını kullanan çok güzel bir aksiyon.. Konu olarak abartılar olsa da kaliteli ve heyecanlı dakikalar geçirmek için şiddetle tavsiye ederim.. Oyuncuların performansları ise ayrıca değinilmesi gereken bir konu. Angelina ve Morgan Amca kanatimce aşıyorlar.. 9/10

Not: Bence DVDsi beklenmeden beyazperdede izlenmesi gereken bir film.
30 Kasım 2008 tarihinde eklendi
aksiyon dolu,macera dolu,güzel araba sahneleri dolu güzel bir film.sadece başlarında 3-5 dakika sıkıldım.ama sonrası çok eğlenceliydi.benim oyum 9
3 Kasım 2008 tarihinde eklendi
aksiyon hatsafhada fantastik sahneleri de var birde Angelina Jolie var başka ne olabilir ki mütiş.
5 Şubat 2008 tarihinde eklendi
angelina jolie ve james mc avoy..daha ne istenir ki?
3 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Haziranın 27si gözüküyor.Aksiyon iyi gibi umarım filmde, fragmanındaki aksiyonun çok daha fazlası olur.
7 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
ilk başta basit bir süikastçi filmi diye düşündüm gidip görünce gerçekten çok etkilendim tebrik ediyorum film, akıcılığı,sürprizlerle dolu sahneleri,jolie ve mcavoy un oyunculukları ve tabi ki muhteşem ses efektleri ile izlenmesi gereken bir film herkese izlemesini tavsiye ederim