mustafak21
8 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
tamam film aksiyon ama bide madalyonun obur yuzune balmak lazım mesela silahtan cıkan kursunların futbol topu gibi falsolu gıtmesi:)) angelina jolienin kullandıgı araba sanki karaşimşek:), filmin sonlarında ise adamın cüneyt arkın gibi adamların aralarına dalması ve ortalıgı dagıtması... çok abartılıu ve saçma sadece angelina jolie filme güzellik katıyo o kadar
gerçekten son zamanlarda izlediğim çok güzel filmlerden biri tam sinemada izlenecek film derler ya o cisten bir film izlemenizi tavsiye ederim pişmam olamayacaksınız
güzelll !! ses ve görüntü effectleri güsel, aksiyon ve biras da abartı svenlerin kesinlikle gitmesi gerekir, jolie ve mecavoy oyunculuklarını beğendim, kurgu iyiydi, umduğumdan daha güzeldi film. angelina nın mimiklerine hayran kaldım yaa...
film action yönünden olduça ii.yalnız bazı noktalrı biraz abarmışlar.mermilerin yan gitmesi.arabaya takla attırıp adam öldürmesi gibi noktalar .ama fabrikaya giriş sahnesi oldukça mükemmeldi.benim gerçekten çok hoşuma gitti.aksiyon yönünden doyurucu bir film.izlemenizi tavsiye edebilirim.
Angeline Julie den böyle bir performans beklemiyordum tek kelimeyle " müthiş ". Filmin konusu çok hoşuma gitti. Senaryo çok mantıklı ve akıllıca düşünülüp yazılmış. Sonunu kimse tahmin edemezdi. Olaylar birden değişti bildiğiniz herşey değişti... Süper di mutlaka izlemenizi öneririm.
cok güzel bir filmdi bence bu filme saçma gibi yorum yapmak cok yanlış...bu tarz filmler sevmeyenler tabikide saçma der..ama gerçek dışı olayların olabilecegi filmleri sevenler için süper bir film foxun sonda kendiyle birlikte digerlerini öldürmesi cok güzel bi hayneydi..
Aksiyon açısından izleyenleri tatmin edecektir.. Finali çok beğendim. Aslında uzatılıp 2-3 film yapılabilirmiş ama çizgi roman uyarlaması olduğunu öğrenince tek film iyi olmuş dedim..
Ayrıca film boyunca mantıksızlıkları aramadan izleyip izleyip son sahnelerin birinde o kurşunlar beyne girince yön değiştirmezmi gibi mantıklı bir açıklama yapıp filmi berbat etmek istemedim, zaten mantık aranmamalı,, mantık aramadığınız takdirde çok keyif alacaksınız..
Aksiyon ve güzel vakit geçirmek için 9.1/10 Bütün bir film olarak bakarsak 7.6/10
Bence sırf başarılı aksiyon sahneleri ve güzel görsel efektler bir filmi başarılı yapmaz. Filmin konusu çok tutarsız. Fizik kurallarının alt üst edilmesine bir şey demiyorum ama film, kim, neden, niçin sorularına cevap veremiyor. Aldığı puanı hak etmediğine inanıyorum. Sadece mantık aramadan aksiyon sahneleri için izlenebilir. Bence puanı 6yı geçmemeli.