Wanted
4,2

hmbjk
hmbjk

2 Mart 2008 tarihinde eklendi
film güzele benzio.olmasa bile oyuncular için izlenir!!
todd5
todd5

16 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Filmin oyuncu kadrosu mükemmel kesinlikle aksiyon ziyafeteine hazır olun. Ayrıca son zamanların aranan ismi james Mcavoy performansı filme ayrı bir tad getirecektir.
anibulut
anibulut

30 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Angelina Jolie ve Morgan Freeman olmasa diyesim gelse de.. asıl cocuk (vasat tip.. biraz fight club taki brad pitt edward norton ironisi gibi- hani çirkinim ama karizmam var)gelecege donus, rambo, karete kid misali o soradan hepimizi gaza getiren gecmısınden intikam alma ve artık guclu olma havasıyla filmi seyrimlik yapmıs.. konu elbette ki vasat ki hatta bir konu var bile diyebilir miyim? ama gene de kavis çizen ve carpısan kursunlar filme hafif bir orjinallik havası katmıs.. muzikler de fena degil.. izlemek gerek zira kavis cizen kursunların oldugu ilk film ve buna felsefik bir yorum bile getirilmis..son sahne de iyi..
hmsalici
hmsalici

1 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
gerek senaryosuyla gerek efektleri ile yaza damgasını vuracak bir film. son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden biri. izlemeyenler mutlaka gitmeli. angelina jolie ve morgan freeman kadrodaysa zaten o filmden başka ne beklenebilir...
muebbet-muhabbet
muebbet-muhabbet

2 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
film bende nötr etki bıraktı. bazi sahneler cok mubalaga içeriyor. kahramanların yaptıkları cok matrix vari , zaten bana göre matrix filminden sonra bu tarzda yapilan filmler matrixin etkisi ve gölgesinde kalma kaderini yasamak zorunda.
by44487
by44487

3 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
sitenin eleştirmenlerinin ölçütlerini merak eder oldum vizyon çıkmış bir çok filme kötü diyorlar tamam filmin konusu sıradan bir amerikan filmi ancak filmi daha çekici kılmak için pek fazla erotizme başvurmamaları iyi olmuş onun dışında filmin konusunu hemen anlayabilirsiniz olaylar akıcı bir sekilde aktarılmış filmi beğendim
seruna
seruna

6 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Filmde aksiyon yapıcaz diye iyice işin suyunu çıkarmışlar.Aksiyon sahnelerini izlerken kaç kez "yok artık o kadar da değil" dedim.Örnek vermek gerekirse ; spor otomobili 2 polis arabasının üstünden zıplatıp bir otobüsün üzerinde yollarına devam ediyolar :D bunun gibi bir sürü sahne var.Ama aksiyon görmek istiyorum diyorsanız izlenesi bir film lakin amerikalılar gövde gösterisi yapmış filmde..
wosx
wosx

14 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Film için söylenebilecek tek şey soluksuz yaşanan bir keyif süreci...
Angelina tek anlamıyla bir hoca olarak mükemmel.Filmin aksiyon temposu çok iyi.Yanlız araç takip sahneleri çok anlaşılır değil.Hızlı çekimler yapılmış ve parça parça olduğundan keyifsiz...Ama yine insanı 1,5 saat kitleyen zevk seyri olan bir film...
ilkaycelal
ilkaycelal

21 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
JeanClaudeVanDamme

katılıyorum, laf olsun diye yapılmış iyi irdelenmemiş bir film...sonu da berbat...
simge-ex
simge-ex

21 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
ilginç bir film. benzetilen aksiyon filmlerinden sonu ile ayrılıyor. izlenebilir ama yeni bir şey beklememek lazım. tabi birde çok şey beklememek lazım. böyle izlenirse zevk verir.
gzdeulkn
gzdeulkn

22 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
James McAvoy için izlenir :)
baran106
baran106

29 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
sizce morgan freeman kötü bir filme imza atarmı.bence güzel bir film abartı sahneleri seviyorsanız önemli olan aksiyonsa mükemmel bir film ama gerçekçi aksiyon olsun diyorsanız bu filmde yok ne bir insan 15 günde süper suikastçı olur ne de normal bir insan falsolu kurşun atar.hepsini vur filminde nasıl adam havuçla öldürülmezse ama keyif verdiyse izlerken bu filmde de bu mantıkla bakmazsanız keyif alırsınız.
invisible-2
invisible-2

31 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
abartı epeyce var ama önemli olan abartıyı iyi bir kurgu içinde vermek bunu da yapamamışlar:(filmdeki suikast sahnelerinde hiçbir mantık suikastleri planlı yapsalar daha iyi olurdu 5/10 niçin bu kadar puan almış anlamadım???????????
nukleofil
nukleofil

6 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Sıcağı sıcağına yorum yapmak istedim.Yönetmenin filmlerini begenmediğim halde ön yargı oluşmadan bu filmi izlemek istedim.Fakat gene başarılı bulmadım.yani görsellik yapıcam diye bu kadar mantıktan ödün verilmez.bir filmde abartı olabilir ama onuda iyi ayarlamak lazım.kimisi demişki matrix kadar başarılı.bu film matrixin çeyreği olamaz.yani tamam hareketli bir film ama sadece bu da yetmemiş.sonuc olarak burdaki yorumları okuyup umduğunuzu bulamama ihtimaliniz yüksek.bişey beklemeden izleyin.beğenenlere saygılıyım.5/10
selcukyalcinla
selcukyalcinla

15 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Eğer saçma ve mantık dışı anlatılar sizi sıkmıyorsa izlenebilecek bir film. 5/10