4,2
Wanted hakkında görüşlerin ?
31 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Rus sinemacı Timur Bekmambetov Gece Nöbeti ve Gündüz nöbeti adlı iki filmiyle fantastik aksiyon sinemasına hızlı bir giriş yaptı her iki filminde ilk yarım saati etkileyici ve merak uyandırıcı başlıyor ama sonra abartının tavan yaptığı ayakları yere basmayan(florasanla dövüştükleri sahneyi unutamıyorum:) saçma sapan sahnelerle büyük fiyaskolara dönüşüyorlardı.Wanted ise bir çizgiroman uyarlaması ama filmde öyle bir hava yok günümüzde gerçi bir aksiyon gibi başlayıp bir çok fantastik öğeyi(kurşuna falso verme saçmalığı yada ölümcül yaraların bir kaç saatte iyleşmesi) saçmalık düzeyinde filme koyup, kader saçmalığı filmin önemli bir öğesi yapıp olabilecek en abzürt ve en uçuk finalle bitiriyor.Bir kurşunun on hedefi geçebileceğini ve daire çizebilceğine inanan yada kabul edebilecek varsa eleştirimi hiç kaile almayın derim.
15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
sıkıLmadan seyredebiLirsiniz...
19 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
beğenilecek bi tarafını göremedim filmin... çok sıradan... hatta keşke sıradan olsa saçma sapan daha doğru olur...
21 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Klişelerle dolu rezalet bir aksiyon filmi.
8 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Fragmanına baktım.Matrix benzeri bir film yapılmaya çalışılmıştır.Aynı konu ,aynı tarz ancak pek de cazip bir şey değil.Ayrıca Angelina Jolie laneti bu filmide vurabilir.Malum ya kötü filmde oynamıştır ya da oynadığı filmi batırmıştır.
16 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Angelina Jolie hep bu tarz filmlerde oynamalı. Ona en çok yakışan filmler Tomb Raider gibi, Mr.&Mrs. Smith, Gone In Sixty Seconds, Wanted gibi aksiyon filmleri. Eğer kadınlar için bu tarz roller daha çok yazılsa, Jolie gelmiş, geçmiş ve hatta gelecek en büyük, ve belki de tek kadın aksiyon yıldızı olur. Fiziği çok yakışıyor çünkü. Sert yüz hatları bence drama gitmiyor, inandırıcı olmuyor. Değişken olamayan bir tipi var, ki değişkenlik dramlar için en gerekli özelliktir.
27 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
aksiyon olarak süperdi ama sanal efektler bıraz fazlaydı yıne çok harika bır fılm olmuş
27 Ekim 2008 tarihinde eklendi
sonunda dün akşam izledim,abartı,abartı,abartı!!! fakat çok beğendim=))..***..
29 Aralık 2009 tarihinde eklendi
türkler yapsa anca bu kadar olur . saçma sapan anlamsız abartılı hadi tamam bu film filmlerde abartı olur ama bu kadarda saçmalanmaz uçuk kaçık anlamsız filmlerden birşey beklemeyen zamanın değerini bilmeyenleren için 10/10. bir filmden en azından bi kalite bekleyen seyirciler için en fazla 10/5 böyle 2. sınıf bi filmde angelinayla morgan nın oynaması düşündürücü son yıllarda pek sağlam senaryolar gelmior heralde ellerine
22 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Allahım ya filmin sonunda bittim resmen sonu çok güzel bitti harika. abartılı sahneler var ama eğlendim ya resmen koptum süper :)
30 Haziran 2008 tarihinde eklendi
filmi dün izledim ve çok beğendim. biraz fantastik bi film olsa bile çok hoş ve güzel sahneleri vardı ayrıca çok da güldüren bi film. sinemada izlenecek filmlerden biri. 8,5/10
27 Mart 2008 tarihinde eklendi
apple.com da teaser’nı izledim 27june diyor ama burda 4 nisan demiş? 27 haziran 2008 diyo arkadaşlar sükut-u hayala uğramayalım, ben 4 nisan diye alıştırmıştım:(
7 Eylül 2008 tarihinde eklendi
site içindede çokça kez dile getirilmiş olan orjinallikten yoksun olması tabiri film içindeki birçok sahneyi yorumladığınız z@man doğru bir çıkarım...matrix gibi bir filmi gerek senaryo gerek efektler konusunda kimi z@man tekrar etmiş olması da başka bir gerçek ancak yinede aksiyon severleri heyecanlandıracak sahnelere sahip bir yapım...izlememek birşey kaybettirmez lakin hoş vakit geçirmek istiyenlere tavsiye edilir...
22 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
James McAvoy için izlenir :)
15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Güzel bir film efektler harika oyuncular müthiş.Kesinlikle izlenmeli.