Wanted
4,2

3691758a
3691758a

29 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
çok ama çok yapmacık bir filmdi ama sonunda angelina öldü die rahatladım filme 1 verdim ilk 10 da olması bence mucize
metehan-0
metehan-0

30 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Eger filmde mantık arıyorsanız ve mantıgınıza aykırı gelen filmleri izlemiyorsanız bu filmden uzak durmanız en iyisidir

Ama eger aksiyon filmlerinden hoslanıyorsanız a.jolie hayranıysanız bu filme kesinlikle gitmenizi tavsiye ederim

Ben her iki gruba da girmiyorum ama filmi izlerken cok eglendiğimi söleyebilirim ne zamandır böle hem eglendiren ve aksiyon sahneleri de bu kadar ustaca olan bi film izlememiştim 9/10
bylaw
bylaw

30 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Kesinlikle süper bir filmde aksiyon efekler mükemmeldi kimse boşuna inkar etmesin!!
limon-cekirdegi
limon-cekirdegi

1 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
harika bir filmdi...angelina muhteşem...
epdantoin92
epdantoin92

1 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Harika bir aksiyon.Birinin daha bahsettiği Angelina zayıfladıkça güzelleşmiş.

Mantıksılığı savunulunabilinecek olsada aksiyon ile eğlenceyi bir arada tutan morgan freeman ve angelina jolie ilede harikja bir film 10/10
wely
wely

3 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
hemen hemen herkes filmi beğenmiş. ben de beğendim. fakat McAvoyun muhteşem oyunculuğundan bahsedeniniz yok. Bence çok iyi almış götürmüş rolü. Tamam angelina ve freeman da iyiydi ama McAvoyun da hakkını teslim edelim. Bu arada izleyecek olanlar matrix vari bir aksiyonla karşılaşacaklar. Yani fazla mantık ararlarsa üzülebilirler. 8/10
mekan-eren
mekan-eren

3 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
abartılı olmasına ragemn hic durmayan bi aksiyon var kesinlikle tavsiye ederim.. sinemaya giderken biraz tedirgindim ama pisman olmazsiniz.... super 10/9
stingenes
stingenes

9 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
eğlenceli sayılabilecek bir film..
angelina nın oyunculuğu kötü...
morgan freeman bu film de oynamış..helal valla
vizyon a girmeden çok konuşuldu
beklediğim gibi olmasa da izleyin derim
güzel bir video oyunu modunda:)
r0ckn-r0ll
r0ckn-r0ll

11 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Yorumları okuduktan sonra açıkcası filmden fazla birşey beklemiyordum ama filmi izlerken bir saniye bile sıkılmadım ve gördüğüm en iyi aksiyon sahneleri vardı bu filmde.
Filmin tek eksik kalan yönü hikayeyi biraz kısa kesip çok hızlı sonuca gitmesiydi.
Abartı kısmına gelmişken hayatımda abartısız bir film izlemiş deyilim ve öle bir yapılsaydı eğer kendi hayatımı izlerdim :)
Bence izlenmesi gerek bir film 9/10.
ssirmagul
ssirmagul

17 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
cok güzel bir filmdi bence bu filme saçma gibi yorum yapmak cok yanlış...bu tarz filmler sevmeyenler tabikide saçma der..ama gerçek dışı olayların olabilecegi filmleri sevenler için süper bir film foxun sonda kendiyle birlikte digerlerini öldürmesi cok güzel bi hayneydi..
kriker1905
kriker1905

27 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
çok güzel efektlerle süslü müthiş bir aksiyon
10/9
yekozanoglu
yekozanoglu

1 Eylül 2008 tarihinde eklendi
gayet güzel bir film arşiv için olması gereken bir film ben koydum sizde koyun bence pişman olmazsınız...
Ertan Can
Ertan Can

4 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Sıradan ve saçma olarak nitelendirilebilirdi içinde Morgan Freeman ve Angelina olmasaydı eğer :)
darkilance
darkilance

4 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Filmi izlerken hiç sıkılmadım.Her dakikası aksiyon ve heycan. 10/8
egorgoz
egorgoz

12 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten iyi kurgulanmıs , göz zevkini seyirciye sunan ve izleyiciyi şaşırtan bir film kısaca acıklamak gerekirse..İyinin üstünde bir aksiyon filmi..Ama Bourn serisinin üstüne aksiyon filmi tanımam yani;)..