4,2
Wanted hakkında görüşlerin ?
14 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Çift disc li özel hediyeli DVD sini, aksiyona ihtiyaç duydukça, takarım DVD oynatıcıma :)
9 Mart 2009 tarihinde eklendi
film beklentilerimin üstünde çıktı açıkçası gözümü kırpmadan izledim gidişat çok sağlam.angelina jolieye ilk kez bu kadar hayran kaldım.bu roller bu kadına yakışıyor.film aksiyon sevenler için kaçınılmaz,müthiş tek kelimeyle!
30 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Arkadaşlar emin olun bu filmin hakkı 8.7 değil, en azından 9+ bir rakam olmalıydı, filim hakkında söylenecek fazla birşey yok saf aksiyon, aksiyon sevenler kesinlikle kaçırmasın beklediğimin çok çok çok üstünde bir film olmuş....
11 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
herşeyiyle mükemmel bi aksiyon filmi.oyuncular,senaryo,konunun akışı mükemmel.büyük bi zevkle izledim.
6 Nisan 2009 tarihinde eklendi
James McAvoy süpersin. Filmin abartılı aksiyon sahneleri sadece eğlenceli. Tipik amerikan filmlerinin biraz daha baharatlı hali yani. Ama James McAvoy çok iyi bir oyuncu bence ve umarım onu daha iyi yapımlarda görme fırsatımız olur. Yani sonuç olarak diyeceğim şudur ki sadece bu adam için bile bu film izlenir.
17 Eylül 2008 tarihinde eklendi
10 numara bi film.hiç bi anında gözlerinizi kırpmadan izleyebileceğiniz mükemmel bi aksiyon filmi...favori filmlerimden biri.10/10
7 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Harika bir film.Yapılan en güzel aksiyon filmlerinden biri.Bence oyunculuklar gayet iyiydi.Aksiyon sahneleri de çok ustacaydı.Bence eleştrilere aldırmayın, gidin görün.Puan kıracak bir taraf göremiyorum :10/10
18 Haziran 2008 tarihinde eklendi
bu filmi sabırsızlıkla bekliyorum, angelina yı sinemada bi aksiyonda izlemeyeli uzun zaman oldu ve ben sizi bilmem ama onu gerçekten çok özledim , ve fragmandada her zamanki gibi harika görünüyodu ayrıca morgan freeman da var e daha ne olsun
1 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
90lar 'Bir aksiyon filminin eğlenceli ve akıcı olması o filmi iyi yapar mı?'Başka ne gerekli ki?filmi iyi yapan şey bence bu:çünkü çok farklı bir film öyle bir sonla bitiyorki hiç bir filmde alışık olmadığımız bir sonla bitti 10/10 çünkü hem popcorn bir film hemde dikkatli bir şekilde izlenmesi gerekilen bir film
2 Eylül 2008 tarihinde eklendi
İşkencemsi eğitim :)McAvoy,Freeman ve Jolie döktürmüş.Nefes kesen,sürükleyici bir film.
29 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Ey matrixi hitmani batmani vs.çağının en iyileri olarak tanımlayıpta bu filmi beğenmeyen zihniyet şaşarım size !
10 Haziran 2021 tarihinde eklendi
fantasi ve aksiyon sevmeyen beni bile etkiledi… süper kadro süper konu süper oyuncular süper film… evet çok ama çok fantezi sahneler falan var ama inanın abartıya rağmen hiç rahatsız etmiyor.. Süper taktikleri olan ajanların iç hesaplasması.. On numara beş yıldız film olmuş
25 Aralık 2008 tarihinde eklendi
uçuk film sevenler kaçırmasın gerçekdende tam bi görsel şölen var filmdee ben beğendim bu türü sevenler mutlaka izlemeli..
9 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
benim gibi aksiyon severler için tam anlamıyla mükemmeldi....angelina süperdi....tabş filmde bazı saçma fantastic yerler de yok degildi...sahnelerin yavaslatılmasıda biraz matrix olayı olmuşş...ama film i çok sevdim...10 da 10....sonu dehsetti....
26 Aralık 2008 tarihinde eklendi
filmi daha yeni izledim tek kelimeyle süper.izlerken başından kalkamayacağınız bir film.mutlaka izleyin derim....