Ilknur K
1.251 değerlendirmeler
30 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Film aksiyon olarak gerekenden fazlasını veriyor. Ancak kurşuna falso verilmeyeceği ve fizik kurallarına tamamen aykırı olduğunu bu yönetmen düşünememiş mi? kurşun çıktığı yere düz gider ve ışık hızından bile hızlıdır. filmde çok absürd sahnelerde bu mantıksızlık yüzünden vardı.
Bence filme yöneltilen eleştiriler en az film kadar abartılı.Kesinlikle tek solukta izlenen iyi bir aksiyon filmi.Yönetmenede aşırı haksızlık ediliyor,gerçekten farkını ortaya koyduğunu düşünüyorum.Bu film bir amerikalı yönetmenle klasik bir macera filmi olurdu o kadar.Ayrıca filmde en çok başrolün klavye ile adamın yüzüne vurduğu sahneyi sevdim.Genel anlamda ezik(!)lere gaz veren, bunu yaparkende insana sıkça yok artık(!) dedirten bir eğlencelik diyebiliriz.
Bekmambetovun, Rus yapımı ucubeleri 'Nöbet'lerinden sonra, arkasına Hollywoodun gücünü alması belki de yeteneklerini daha iyi sergilemesini sağlamış. Aksiyon filmi izlemeye gittik, sonuna kadar iyi bir aksiyon filmi izledik. Kodlar oldukça klişe ama o kadar güzel kullanılmış ki ortaya seyir zevki yüksek bir film çıkmış. Yönetmen belli ki hem sağlam bir film altyapısına sahip hem de iyi ders çalışmış. Angelina ise tavırlarıyla kısa kısa ama çok etkili bir oyunculuk sergilemiş.
bence film bırcok macera filminin dısında kalıyor gercekden cok basarılı cekımlerle dolu bir aksiyon şöleni.ben cok ii buldum filmi sıradısı bir film izlemek istıorsanız abartılı aksıyon fılmlerı sevıosanız bayılacaksınız.10/8
Gerçekten etkileyici ve değişik kurgusuyla insanı büyüleyen oyunculuklarıyla da ön plana çıkan çok iyi bir aksiyon filmiydi.Filmden çıktıktan sonra iyiki izlemişim diyeceğiniz türden.Angelina jolie yine bizi güzelliği ve oyunculuğuyla etkileyerek aksiyon filmlerinin aranılan oyuncularından olduğunu tekrar kanıtlıyor.Tavsiyem filmi sinemada izlemeniz yönünde.9/10
Filmin absürd aksiyon sahnelerine rağmen müthiş görsel efektleri sayesinde çok yüksek bir seyir zevki var. Kurgusu ve senaryosu da bu tarz bir aksiyon filmine göre oldukça başarılı. Üstüne bir de Jolie ve Freeman gibi iki üst düzey oyuncu eklenince çok iyi bir yapım ortaya çıkıyor. Filmdeki tek olumsuz unsur McAvoyun performansı. Bence rolüne yakışmamış. Mutlaka izlenmesi gereken bir seyirlik.
tam bir hollywood filmiydi ama yine de iyiydi. hele ki bazı sahnelerin kalitesine ve etkileyiciliğine şaşırmamak elde değil. sonuç olarak mutlaka izleyin derim ben.
film aksiyon açısından izleyen herkesi doyuruyor. buna kimse itiraz etmesin. bu tarz afilmelrde zaten bakılacak olan en önemli olay teknolojinin kullanımıdır. buda son derece başarılı olmuştur. filmde oyunculuğu sorarsanız eğer james iyi bir oyun sergilemiş morgan artık alıştığımız başarısını kaybetmiyor ve angelina ise bu rolde resmen matrix trinity rolünü üstlenmiş geri plandaydı. ben filme 10/9 verdim helal olsun. zon zamanalrdaki aksiyon filmleri arasında 'hepsini vur' ve bu film liste başını çekiyor.
güzel aksiyon sahneleri ile izleyenleri etkilemeyi başarıyor ama birsürü saçmalık yanıda cabası ama ben bunlara değinmiycem. güzel hareketli bir film izlemek isterseniz boş zamanlara ilaç gibi gelebilir onun dışında bişey yok beklemeyinde zaten. iyi seyirler
tam bir teknoloji harikası.günümüz teknolojisini çok iyi kullanırsan, yanında sağlamda senaryon varsa ve iyi oyuncularada sahipsen filmin tutmaması imkansız.bu film de böyle olmuş yönetmeni ve oyuncuları senaristi ve efekt uzmanını kutlamak lazım.süper bir iş çıkarmışlar.8,5/10