kemerlee
31 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Rus sinemacı Timur Bekmambetov Gece Nöbeti ve Gündüz nöbeti adlı iki filmiyle fantastik aksiyon sinemasına hızlı bir giriş yaptı her iki filminde ilk yarım saati etkileyici ve merak uyandırıcı başlıyor ama sonra abartının tavan yaptığı ayakları yere basmayan(florasanla dövüştükleri sahneyi unutamıyorum:) saçma sapan sahnelerle büyük fiyaskolara dönüşüyorlardı.Wanted ise bir çizgiroman uyarlaması ama filmde öyle bir hava yok günümüzde gerçi bir aksiyon gibi başlayıp bir çok fantastik öğeyi(kurşuna falso verme saçmalığı yada ölümcül yaraların bir kaç saatte iyleşmesi) saçmalık düzeyinde filme koyup, kader saçmalığı filmin önemli bir öğesi yapıp olabilecek en abzürt ve en uçuk finalle bitiriyor.Bir kurşunun on hedefi geçebileceğini ve daire çizebilceğine inanan yada kabul edebilecek varsa eleştirimi hiç kaile almayın derim.
sahne, kamera ve aksiyon yönünden kaliteli bir film. Fakat kurgu, senaryo, anafikir bakımından sadece oyuncu isimlerinin taşıdığı, kalitesiz bir film. Kaliteyi katan oyuncular olmuş yani. bu filmden Morgan Freeman ve Angelina Jolie yi çıkarın, bir pazar sabahı izlediğiniz orta sınıf bir aksiyon filmi kalır geriye... Ama kadronun sağlamlığı filmi izlenebilir hale getirmiş. İzlenebilir. Puan olarak, 10/5
Süper bir yapım çok sürükleyici , her yönden çok başarılı bir film . Oyuncu kadrosuda harika Morgan Freeman ve Angelina Jolie ..Böyle oyuncular olunca hiç teredütsüz izlenir ve çok büyük beklentiye girilir.İşte bu film kurgusu ve verdiği heyecanla bekletinizi fazlasıyla karşılıyor . Aksiyon ve maceranın kesilmediği harika bir film .
türkler yapsa anca bu kadar olur . saçma sapan anlamsız abartılı hadi tamam bu film filmlerde abartı olur ama bu kadarda saçmalanmaz uçuk kaçık anlamsız filmlerden birşey beklemeyen zamanın değerini bilmeyenleren için 10/10. bir filmden en azından bi kalite bekleyen seyirciler için en fazla 10/5 böyle 2. sınıf bi filmde angelinayla morgan nın oynaması düşündürücü son yıllarda pek sağlam senaryolar gelmior heralde ellerine
Böylesi aksiyon filmlerini seviyorum. Adamın "Im sorry" diye çığırışı en çok aklımda kalan sahne sanırım =) Akıcı ilerliyor, gerçeküstü çok şey var ama batmıyor göze. İzlenesi... Ama puan fazla olmuş sanki biraz. 10/7
Bence sırf başarılı aksiyon sahneleri ve güzel görsel efektler bir filmi başarılı yapmaz. Filmin konusu çok tutarsız. Fizik kurallarının alt üst edilmesine bir şey demiyorum ama film, kim, neden, niçin sorularına cevap veremiyor. Aldığı puanı hak etmediğine inanıyorum. Sadece mantık aramadan aksiyon sahneleri için izlenebilir. Bence puanı 6yı geçmemeli.
Aksiyon açısından izleyenleri tatmin edecektir.. Finali çok beğendim. Aslında uzatılıp 2-3 film yapılabilirmiş ama çizgi roman uyarlaması olduğunu öğrenince tek film iyi olmuş dedim..
Ayrıca film boyunca mantıksızlıkları aramadan izleyip izleyip son sahnelerin birinde o kurşunlar beyne girince yön değiştirmezmi gibi mantıklı bir açıklama yapıp filmi berbat etmek istemedim, zaten mantık aranmamalı,, mantık aramadığınız takdirde çok keyif alacaksınız..
Aksiyon ve güzel vakit geçirmek için 9.1/10 Bütün bir film olarak bakarsak 7.6/10