Fazla gerçekçilik aramadığınız takdirde filmden baya bir keyifr alabilirsiniz.. Aksiyonu tam ayarında, vaktin nasıl geçtiğini anlamayacağınız bir film.. Özellikle finali oldukça etkileyici ve filmi eksta bir artı katan yer olduğunu düşünüyorum..
fantastik aksiyon bir film illah gerçekçimi olması lazım zaten gercekçilik kurallarına uygun yapılsa bu kadar izlenilmez ve beğenilmez :))) adı üstün de film arkadaşlar bırakın gercekçiliği,abartıyı ben beğendim gayet güzeldi zevkle izledim 10/8
Film aksiyon bazında güzeldi ama gerçek dışıydı.tabiki her film gerçek olacak diye bir şey yok ama bu film tamamen mantık dışıydı.Yine de izlenebilir.10/7
türünde yazmasa da fantastik bir film olduğu belli. bu nedenle sahneleri abartılı bulmuyorum. izlenebilecek bir film, kötü değil. ama ben morgan freemana bu filmi yakıştıramadım. biraz sönük bırakılmış. o daha büyük rollerin adamı diye düşünüyorum. iyi seyirler..