Wanted
    4,2
    Wanted hakkında görüşlerin ?

akyildiz--1
    akyildiz--1

23 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    Sıkılmadan izleyeceğiniz güzel bir film...(İnsanı küçümseyen bazı sahneleri kafanıza takmazsanız eğer!)
    DarkAngel2
    DarkAngel2

20 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    Aksiyon sahnelerine yeni bir soluk ve yeni bir bakış açısı getiren film.
    StarsailOr
    StarsailOr

18 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    film resmen akıyo ya
    sana puanım 10 kanka
    derdicok
    derdicok

17 Aralık 2010 tarihinde eklendi
    yorum yazmıyım dedim ama bildiğim kadarıyla dünyadaki en hızlı şey ıışıktır yanlışsa affedin, filme puanım 7
    Ilknur K
    Ilknur K

30 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Film aksiyon olarak gerekenden fazlasını veriyor. Ancak kurşuna falso verilmeyeceği ve fizik kurallarına tamamen aykırı olduğunu bu yönetmen düşünememiş mi? kurşun çıktığı yere düz gider ve ışık hızından bile hızlıdır. filmde çok absürd sahnelerde bu mantıksızlık yüzünden vardı.
    l-i-l-a-H
    l-i-l-a-H

14 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    Çift disc li özel hediyeli DVD sini, aksiyona ihtiyaç duydukça, takarım DVD oynatıcıma :)
    odinhan
    odinhan

10 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    Aksiyon sahneleri çok abartılı , Freemanın rolu çok hafif yinede zevkle izlenebilecek bir popcorn filmi , sonunda ise aklınızda hiçbirşey kalmadan dakikalar sonra unutacağınız bir film...10/7
    kucukharf
    kucukharf

9 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    sahne, kamera ve aksiyon yönünden kaliteli bir film. Fakat kurgu, senaryo, anafikir bakımından sadece oyuncu isimlerinin taşıdığı, kalitesiz bir film. Kaliteyi katan oyuncular olmuş yani. bu filmden Morgan Freeman ve Angelina Jolie yi çıkarın, bir pazar sabahı izlediğiniz orta sınıf bir aksiyon filmi kalır geriye... Ama kadronun sağlamlığı filmi izlenebilir hale getirmiş. İzlenebilir. Puan olarak, 10/5
    Lord-2
    Lord-2

23 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    Güzel bir film.İzlemenizi Öneririm 10/9
    bayram57
    bayram57

23 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    nolsteharg nickli arkadaşın yazılarını okuyun diyorum sadece. 10/1.
    jedimaster-2
    jedimaster-2

5 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    Öncelikle bir bilgilendirme yapmak istiyorum. Wanted aslında bir çizgi roman uyarlaması olup, bununla ilgili bilgi almak isteyenler http://en.wikipedia.org/wiki/Wanted_(comics)linkinden gerekli bilgileri alabilirler. Wanted Collection Editiona sahip biri olarak şunu belirteyim, film çizgi romanın yüzde biri kadar bile şiddet içermiyor. Filmin yönetmeni Kazak asıllı Rus Timur Bekmambetov. Tam adı Timur Nuruakhitovich Bekmambetov. Kendisinin nasıl bir yönetmen olduğunu anlamak için Rus yapımı Night Watch ( Nochnoi dozor ) filmini izlemeni öneririm. Filme gelince, aksiyon, konu özellikle Müzikler açısından 10/10 verilecek tek kelimeyle aksiyon sineması başyapıtıdır. Konu aynı o ipliklerin nakış işlemesi gibi mükemmel bir biçimde işlenmiş ve muhteşem bir sona bağlanmış. Özellikle Wesleynin sıradan bir adamdan nasıl bir suikastçıya dönüştüğü muhteşem bir epik anlatımdır. Sinema sanatının her ince nüansını bu filmde bulmak mümkün. Jolie ve Freeman neden oynadı diye soranların filmin yapım aşamasını izlemesini öneririm. Timur abime bu muhteşem filmi muhteşem yorumuyla bize kazandırdığı için teşekkür ederim. Filmde öyle muhteşem iki şarkı var ki; ' Every day is exactly the same ' ve ' The little things'. Filmi periyodik zaman dilimlerinde tekrar tekrar izlememe rağmen doyamıyorum. Filmle ilgili en baba replik ise ' Hes the man ' dir. Sinema sanatına, emeğine saygı duyan herkesin şiddetle izlemesini öneriyorum.
    Nek---
    Nek---

28 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    tek kelimeyle harika bir film ve aşırı derecede sürükleyici (:
    electronica
    electronica

10 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    Saçma sapan, gereksiz ve içi boş bir film. Filmde ne bir senaryo, ne bir konu, ne bir anafikir, verilmek istenen mesaj ... Hiçbir şey yok ...Yön değiştiren falsolu kurşunlar, anlamsız gereksiz abartılı aksiyon sahneleri, suikasta uğrayacak kişiyi belirleyen dokuma makinası saçmalıkları tam bir rezalet ...Tarantino filmlerine benzer kan ve şiddet sahneleri mevcut... Başroldeki elemanımız, olgunlaşma dönemine gelene kadar epey bir şiddete maruz kalıyor, kan ile içe içe oluyor.. Filmin kan kusması, kendisini daha itici hale getirmiş. Filmin yapılış ve var oluş amacını hala anlayabilmiş değilim. Bizim beğenmediğimiz Türk filmleri; Dünyayı Kurtaran Adam Olsun, Maskeli Beşler Olsun, M.Ali Erbilin filmleri olsun bu filme on basar ... Beni hayrete düşüren diğer bir husus; Angelina Jolie ve Morgan Freeman gibi isimlerin bu filmde yer alması ...Hadi Angelina Jolieyi geçtik, ama Morgan Freeman sinema kariyeri olan, önemli filmlere imza atmış, oscar ödülü almış kaliteli oyunculardan ...Morgan Freeman böyle saçma sapan, gereksiz ve içi boş filmde nasıl rol aldı anlayamıyorum? Önüne gelen her projeye evet dememesi gerekir.Onun gibi bir oyuncunun daha seçici olması gerekiyor. Esaretin Bedeli ile hem listelerde hem gönüllerde bir numaraya oturan Freeman, bu filmde bana tam bir hayal kırıklığı yarattı. Kendisi ve canlandırdığı karakter filme hiç oturmamış. Bu filme 1 puan bile fazla ...
    Burakrises
    Burakrises

1 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    90lar 'Bir aksiyon filminin eğlenceli ve akıcı olması o filmi iyi yapar mı?'Başka ne gerekli ki?filmi iyi yapan şey bence bu:çünkü çok farklı bir film öyle bir sonla bitiyorki hiç bir filmde alışık olmadığımız bir sonla bitti 10/10 çünkü hem popcorn bir film hemde dikkatli bir şekilde izlenmesi gerekilen bir film
    robin61
    robin61

22 Haziran 2010 tarihinde eklendi
    Allahım ya filmin sonunda bittim resmen sonu çok güzel bitti harika. abartılı sahneler var ama eğlendim ya resmen koptum süper :)