bu film bnm bir numaram kesinlikle seyredilmesi gerekir böyle filmlerde gerçekçilik arayan adam zaten ne aksiyon ne fantastik nede bilim kurgu seyretmesin abartı her filme ayrı bi tat katar bunu anlamayan film sseyretmesin seyredipte yorum yazmasın..!!
ben filmi izledim süper valla. 10 üzerinden 9u hakediyor.aksiyon sahneleri cok güzel olmus.gidin izleyin pişman olmazsınız. özellikle "silah ve mermi" ikilisine acaip bir olay daha eklemişler görmeniz lazım : "falsolu mermi"
mankıtdışı çok olay var filmde (kurşuna falso vermek gibi) ama yinede bi aksiyon filmi için güzel güzel sahneler var bide angelina joly var:) izlenir yani...
Bence sırf başarılı aksiyon sahneleri ve güzel görsel efektler bir filmi başarılı yapmaz. Filmin konusu çok tutarsız. Fizik kurallarının alt üst edilmesine bir şey demiyorum ama film, kim, neden, niçin sorularına cevap veremiyor. Aldığı puanı hak etmediğine inanıyorum. Sadece mantık aramadan aksiyon sahneleri için izlenebilir. Bence puanı 6yı geçmemeli.