Wanted
4,2

jason-72
jason-72

18 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
film action yönünden olduça ii.yalnız bazı noktalrı biraz abarmışlar.mermilerin yan gitmesi.arabaya takla attırıp adam öldürmesi gibi noktalar .ama fabrikaya giriş sahnesi oldukça mükemmeldi.benim gerçekten çok hoşuma gitti.aksiyon yönünden doyurucu bir film.izlemenizi tavsiye edebilirim.
dale-man
dale-man

4 Ekim 2008 tarihinde eklendi
izledikten sonra bir daha izlemek isteyeceksiniz.
full aksiyon ve dolayısıyla hic sıkılmayacagınız,izledikten sonra pisman olmayacagınız,iyi ki izlemisim diyeceginiz bir film.
yığınla film izledim,izlemedigim film sayısı cok azdır,buna rağmen bence en iyi aksiyon filmlerinden biriydi.
rido698
rido698

2 Kasım 2008 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en abartılı filmdi diyebilirim bi film bu kadar mı abartılı olur yaa
resmen saçmalık aldığı puanı kesinlikle haketmiyo,tavsiye etmem demiyorum ama büyük bi beklentiyle izlemeyin derim çok çok vasattı bence
ama film saçma olmasına rağmen sonu gayet güzeldi.... 2/10
26albay44
26albay44

30 Kasım 2008 tarihinde eklendi
tek kelimeyle harika
cerkez2084
cerkez2084

17 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
bence çok güzel bir film neden her filmi kafanızdaki en iyi filmle kaşılaştırıyorsunuz hepsinin konu ve özellikleri farklı bence büyük bir seçimi anlatıyor film zincirlerini kırabilmeyi gösteriyor cesareti ama siz sadece oynayanlara yada görselliğe önem veriyorsunuz biraz abartı olması gerekli dünyada herşeyi gerçek yaşıyoruz zaten bari sinema da istediğimiz gibi rahat ve fantastik düşünelim seyredin kardeş seyredin!!!!!!!!!
zafertolga
zafertolga

29 Haziran 2008 tarihinde eklendi
film gayet guzel, uzun zamadır boyle film izlemedim... adamlar ugrasmışlar yapmışlar senaryo ne kadar matrix ve fight club özentisi deselerde çok iyi film olmus..
rose1986
rose1986

12 Mart 2010 tarihinde eklendi
aksiyon sahneleri ve konu çok iyi fakat sırf jolie oynuyor diye bu puanı haketmiyor bence.film tür olarak fantastik yada bilim kurgu olsaydı bazı sahneler anlaşılabilirdi ama değil ayrıca bu tür filmlerde ewet mantık aranır.özellikle sinek nasıl kanadından vurulur anlamadım.sonda verilen msj iyi olsada işlenişi çok saçmaydı
fatih-turkoz
fatih-turkoz

5 Aralık 2008 tarihinde eklendi
fazla abartılı olmus idare eder.
hernando
hernando

1 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Bu filmde abartı sahneler kendinizi baştan hazırlamalısınız.Yoksa,gidince aman ne kadar saçmaydı falan demeyin:)Kamera açıları ve görüntü kalitesi tek kelimeyle harikaydı,soluksuz izlenecek bir film.10/8,5
orhan-sogukpinar
orhan-sogukpinar

17 Şubat 2009 tarihinde eklendi
gayet güzel bir film olmuş... görsel efektler mükemmel...aksiyon sevenler için birebir... ;)
gorkemcat
gorkemcat

30 Haziran 2008 tarihinde eklendi
çok güzel bir film hayran kaldım. zaten Angelina Jolie olurda güzel olmazmı. mutlaka izlemenizi tavsiye ederim.
funkyneo
funkyneo

29 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Vakit geçirmek için gidilebilecek bir film konu olarak saçma dokuma tezgahı kara liste işliyor :)
Wachowski Kardeşler olmasaydi ne yapardi bu kadar yönetmen ekmek kapisi oldu adamlara işleri rast gitsin...
delgado-10-92
delgado-10-92

24 Eylül 2008 tarihinde eklendi
angelina abla,james abi ve diger tum ekıp cok guzel bır fılm yapmıslar.bastan sona nefesımı tutarak ızledim.normal bılindık aksiyon fılmi değildi.neyin ne zaman olacağinı kestirmek mümkün degildi.filme bosuna para ve zaman harcamadıgımı düsünüyorum.
taner-84
taner-84

4 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
film digital kamera teknikleri sayesinde seyri güzel bir film haline dönüşüyor.Filmin son sahnelerinde verdiği mesajlar da dikkate değer diye düşünüyorum günümüz erkeğinin sorunlarına yaklaşım açısı ve bu erkeklerin dönüştüğü tehlikeli insanlar,filmde anlatılmak isteniyor. size tavsiyem Dolyb digital ex te filmi izlemeniz çünkü o surroundları kaçırmamanızı tavsiye ederim. hepinize heyecanlı seyirler....
asilem-11
asilem-11

6 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
süperdii... =) beklediimin üstünde çıktı şahsen. klasik bir aksiyon veya suikast filmi değil en güzel tarafı da o... seyredilmesi gerek...