Wanted
4,2

Selma S.
Selma S.

2 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
valla film gayet güzeldi oyuncular iiydi ama bence james mcawoy in en ii performanslarından biriydi.Filmdeki aksiyon sahneleri olayların anlatılışı güzeldi özellkile son sahneleri heyecanla izledim.Herkese tavsiye ederm aksiyon severler için bence izlenmesi gereken bi film...
fusaria
fusaria

17 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Abartılı ve saçma öğeler içerse bile iyi bir senaryosunun olduğunu düşünüyorum..Başlarda biraz sıksa da film ilerledikçe sizi içine çekiyor ve bence oldukça iyi de bir sonla bitiyor..8/10
kriker1905
kriker1905

27 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
çok güzel efektlerle süslü müthiş bir aksiyon
10/9
cecily-2
cecily-2

3 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Film gerçekten gelmiş geçmiş en iyi aksiyon filmlerindendi.Uzun zamandır izlediğim en iyi filmdi.Filmin baştan sona aksiyon dolu olmasının yanısıra nefes kesen hikayesi ve tadına doyulmaz finali bu yapıtı mükemmel kılıyor.Oyuncuların performansını da unutmamak gerekir tabi ki bu arada Angelina Jolie yi sevmeyen biri olarak bu filmde ona hayran kaldım gerçekten dedikleri kadar varmış...Neyse bence bu filmi matrix ile karşılaştırmak bu filme büyük hakaret olur.Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.İnanın hiç pişman olmayacaksınız...
allstar7
allstar7

1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
cok orjinal bi konusu vardı... etkileyiciydi begendim
kocakaptan35
kocakaptan35

15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Güzel bir film efektler harika oyuncular müthiş.Kesinlikle izlenmeli.
nnnapster
nnnapster

10 Kasım 2008 tarihinde eklendi
bir film bu kadar da abartilmaz ki...
10/5....
necip-elifoglu
necip-elifoglu

21 Kasım 2008 tarihinde eklendi
güzel bir filmdi. aksiyonu ve artistik sahneleryile doluydu. mermiye falso verme olayını cok merak ettim :) acaba yapabilirmiyim ;) benden 8/10 aldı.

ii seyirler
ultras-barça
ultras-barça

7 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
ilk başta basit bir süikastçi filmi diye düşündüm gidip görünce gerçekten çok etkilendim tebrik ediyorum film, akıcılığı,sürprizlerle dolu sahneleri,jolie ve mcavoy un oyunculukları ve tabi ki muhteşem ses efektleri ile izlenmesi gereken bir film herkese izlemesini tavsiye ederim
innocent8484
innocent8484

22 Aralık 2008 tarihinde eklendi
çok kaliteli bir aksiyon filmi,kesinlikle izlenmeli...
kanaryadasi
kanaryadasi

8 Ocak 2009 tarihinde eklendi
türünde yazmasa da fantastik bir film olduğu belli. bu nedenle sahneleri abartılı bulmuyorum. izlenebilecek bir film, kötü değil. ama ben morgan freemana bu filmi yakıştıramadım. biraz sönük bırakılmış. o daha büyük rollerin adamı diye düşünüyorum. iyi seyirler..
o-nack
o-nack

9 Şubat 2010 tarihinde eklendi
öncelikle filmin olağanüstü tarafı beni pek fazla etkilemedi diyebilirdim ama filmde 4 kere 2 merminin havada çarpışması var ki imkansız üssü bir milyonun tanımıdır kanımca,olması mümkün olmayan şey konusunda şımarmışlar açıkçası,olmamış..
neyse sen geç bu faslı da filme gel dediğinizi duyar gibiyim.Film gerek anlatmaya çalıştığı şey olsun gerek işleniş biçimi olsun gerek ters köşeleri olsun oldukça başarılı..
başroldeki elemanın filmin sonundaki mesajını da epey beğendim,böyle başlarda bi fight club havası da sezmedim değil;işinden,hayatından sıkılmış bi adamın sonra efsanevi bi hayata geçişi,kuvvetli bi esinlenme olduğu yadsınamaz..
onun dışında toparlamak gerekirse;iyi oyunculuk,kuvvetli senaryo,başarılı aksiyon çekimleri,orjinal de bir son..

9/10
gurtukan
gurtukan

11 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Matrix'ten esinlenmiş pekçok sahne olduğu belli. Zaten nedense Matrixten sonra bu tarz filmler hep onunla kıyaslanmıştır ama asla ondan iyisi olamamıştır. Görsel efektler hatırına seyretmeye değer yalnız Angelina Jolie denen kadının oynadığı filmler nedense bende hep hayal kırıklığı yarattı. fragman etkileyici ama bence çok orjinal bişey beklememek lazım.
villa7
villa7

7 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
abartılı aksiyon sevenler muhakkak gitsinler derim. teknolojinin bütün nimetlerinden faydalanılmış harika efektler vardı benim tarzım bir film olduğu için acayip beğendim zaten oyuncular tartışılmaz tempo hiç düşmüyor.aksiyon sevenler kaçırmayın derimm benden 10 üzerinden 7.5 aldı
fyky7
fyky7

2 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Filmi izledim yorum yapmak için siteye girdim ama ne yorum yapıcam bilemiyorum. Matrixe benzetmeye çalışmışlar sanki. Yine bi seçilmiş kişi durumu. İlk başta hiç bişey bilmeyen yavaş yvaş öğrenen bi kahraman. Hareket var mı var, aksiyon var mı o da var, abartı var mı bolca var.Çok büyük beklentiyle gitmemenizi tavsiye ediyorum . ozaman daha fazla keyif alırsınız. ii seyirler. 6/10