Sonunda insanın yüzünde hoş bir gülümseme bırakan, yeni bir pixar şahaseri ile karşı karşıyayız. Filmi, eğlenceli temposu Wall-e nin sempatikliği ve güzel senaryosu ile kesinlikle beğeneceksiniz. Eğer daha iyi bir animasyon girmezse 2009 acedemi ödüllerinde kesin favori. keyifli izlemeler şimdiden
Buraya yorum yazanların bazılarını anlamıyorum film çucuklara yönelikmiş bence tam tersi direkt erişkinleri hedef alan bir animasyon. Şu ana kadar 10larca animasyon seyrettim ve seyrettiklerim içinde kesinlikle ilk 3 içinde. insanların robotlaşması ve aşk bu kadar güzel anlatılabilirdi dark knight ile beraber bu yılki en iyi filmler
beğenmedim. hiç bi konuşma yok filmin başlarında vol i vol i :s pek gülüncek yeri yoktu sanki küresel ısınma için yapılmış bir film gibi çocukların eğlenerek izleyecekleri bişey deil ben yigenim ve annemle gittim yigenim çoğu bölümlerinde sıkıntıdan yerinde duramadığını gördüm. olmamış...
kesinlikle Wall-e ye bayildim bir robot bukadar mi sempatik olabilir. hakkikaten yapimcilarini kutlamak gerekior.izlerken farkli ruh hallerine girebileceginiz bir flim olmus..10/9