her karesi özenle hazırlanmış harika ve çok duygusal bir film... Özellikle vol-inin uzaya çıktıktan sonraki maceraları çok fantastik bir şekilde anlatılmış.
merhaba arkadaşlar ben öyle çok sık sinemaya giden biri değilim sadece özel günlerde falan işte bunun için de önceden bir araştırma yapıyorum genelde myneti kullanıyorum bu araştırma için dün bakarken film hakkında yorumlara ve filmin konusuna vol-e bana bunlar arasında en ilgi çekici geldi ve gerçekten de düşündüğüm gibi oldu filmi bir sinema eleştirmeni havasında değerlendiremem ama film gerçekten senaryo ve mimikler açısından çok iyi olmuş özellikle vol-e ve evenın duygusal sahneleri gerçekten mükemmele yakın ayrıca film bizlere sosyal bir de mesaj veriyor dünyamızın geleceği işte bu arkadaşlar er ya da geç bu son bekliyor bizleri ama bizlerin biraz daha dikkatli ve doğaya saygılı davranışları bu süreci biraz yavaşlatabilir herkese teşekkür ederim söyleyeceklerim bu kadar
8 puanı kesinlikle haketmeyen bir şölendi benim için Wall-E. Özellikle robotların jest ve mimikleri harikaydı. Çok güzel mesajlar verilirken bir çift romantik robotumuz da vardı. Pixara teşekkürler. Daha iyisi yapılana kadar en iyisi bu. :)
Şimdiye kadar izlediğim en güzel animasyonlardan biri.. böyle olmasını sağlayan şey senaryo, karakterler müzik hiçbiri değil aslında.. tabi onlarda var ama en önemli şey aşkın böyle hiç anlatılmamış olması ve kusursuz en farklı biçimde anlatılmış olmasıdır.. Sonuç olarak bu adamlar öyle bir iş çıkarmışlarki öyle bir tasarlamışlarki filmi, şu basit robot aşkı olayını çoktan geçmiş.. mükemmel bir animasyon, aşk klasiği haline gelmiştir. Tabiki basit bir filmden alamıycağınız tatları aldığınız, uzun süre etkisinden çıkamıycağınız anlatmakla bitmeyen bir yapıt ortaya çıkmıştır..
Şu ana kadar izlediğim en güzel animasyon filmiydi. Gerçekten çok etkileyiciydi. Walle nin o masum hali insanı çok etkiliyo:))) İzlemeyenler en kısa zamanda izlesin.
Tek kelime ile harika bir film. Bazı arkadaşlarımız "daha çok çocuklara hitap ediyor" şeklinde yorumlar yapmışlar ancak bence tam tersi Büyüklere hitap ediyor. Tüm insanlığa son derece önemli bir mesaj veriyor bence wall-e, bu mesajda bence şu; Dünyanıza sahip çıkın, onu daha fazla kirletmeyin, her işinizi teknoloji ile yaparsanız bir süre sonra filmdeki insanlar gibi yürümeyi bile unutursunuz. Ayrıca filmde, yakın zaman da gündemde olan uydu çöplüğüde ele alınmış, bir sahnede uzay gemisi dünyadan çıkarken uyduları delip geçiyor. Bence herkesz izlemeli ve ders çıkarmalı.