Vol.i

kilker-2
kilker-2

22 Aralık 2008 tarihinde eklendi
cok duygusal ve bir o kadarda etkileyici bir yapim mutlaka izleyiniz
basouekin
basouekin

31 Ocak 2009 tarihinde eklendi
şimdiye kadar izlediğim en iyi animasyon. o wall-e ne kadar da tatlıydı.gerçekten çok iyi. mutlaka izlemniz gerekir.
zero-596
zero-596

5 Ekim 2008 tarihinde eklendi
film süper.zaten artık çocuklara değil büyüklere yapılıyor animasyonlar benim de çok işime geliyor:)kaçırmayın derim.
necip-elifoglu
necip-elifoglu

8 Kasım 2008 tarihinde eklendi
ivaa ivaa :)

Çoook muhteşem bir film olmuş. Wall-e süper bi karakter olmuş. Kesin devamı olmalı bu filmin..
sinema
1 ziyaretçi
6 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Ben bu Pixara gurban olurum en iyi animasyonları onlar yapıyo...Hiç kötü yok ve bu film o maygat felaket olmuş kesin bakın...Bakmayan kalmasın...
Serhat Özden
Serhat Özden

1 Ocak 2011 tarihinde eklendi
süper film kesinlikle izleyin sıcacık samimi bi film
Bekir Çimendag
Bekir Çimendag

23 Şubat 2009 tarihinde eklendi
birçok ders çıkartılacak bi animasyon olmş ...10üzerinden 10....
mrti14
mrti14

27 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Konu ve karakterler çok harikaydı.En iyi animasyon filmlerinden.
udkursun
udkursun

3 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Bence filmin başını sıkıcı görüp çıkmayın sakın.Çünkü gerçek film Axiamda geçiyor.BU arada kaptanın Autoyu yenişi süperdi :P
Yinede herşeye rağmen, beklediimin altında çıktı, ama konusu ve kurgusu nedeniyle kesinlikle bir başyapıt.
ondurcelik
ondurcelik

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
harika kesin alın izleyin
uni-41
uni-41

22 Eylül 2008 tarihinde eklendi
bencede cok güzel bir filmdi büyük,küçük herkezin izleyebileceği bir film tavsiye ederim...
valec1
valec1

21 Eylül 2008 tarihinde eklendi
sakın kaçırmayın arkadaşlar..pixarın en müthiş filmlerinden biri..10/9
burakbaba53
burakbaba53

28 Şubat 2009 tarihinde eklendi
hayatım da izlediğim en ii animasyon değil en ii filmlerden biri gerçkten mükemmel
ozland
ozland

8 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Klise bir filmmis gibi geldi bana önce, agir basladi, ancak sonra cok cok güzellesti.. Hakikaten bir robota yüklenen insani jestleri ve mimikleri görmek cok keyifliydi. Müzikler de cok hos. Ben severek izledim. Görüntü ziyafetine boguyor sizi.

Kendi sonsuz rahatliginin ugruna, yüz yillarca uyutulmus, insanlar sadece konusmaktan baska bir sey yapmaz olmuslar. Cevre kirliligi mesaji veren filmimizin Otto isimli robotu bize 2001 : Uzay Macerasindaki Halli animsatiyor :=)

Izleyenlerin hosuna gidecekir eminim :=)
serhatisci61
serhatisci61

1 Ekim 2008 tarihinde eklendi
robotlaştığınızı ve yalnızlığı hissedeceksiniz. gerçekten wall-e yle her türlü duyguyu yaşayacaksınız 10 numara bi animasyon.fazla diyalog olmasada wall-e size herşeyi çok güzel anlatacak merek etmeyin. 10/10