Pixarın grafik çizimi konusunda aştığı, fazla diyalog kullanmadan aşk duygusunu en iyi şekilde anlattığı bir film. Zevkle izlenir. Yalnız Türkçe dunlajlısını izlemek zorunda kaldım. Antalyaya altyazılısı gelmemiş. Salon çocuk doluydu ve en gülünemeyecek sahnede bile çocuklar yıkıldı. Nedense Türkiyede 'animasyonsa, çocuk filmidir' mantığı var. Bu mantıkla hareket edenler de animasyon filmlerini Türkçe dublajlı olarak gösterime sokuyorlar. Ne yapalım, DVDrip çıkınca indiririz.Bana soracak olursanız, belli bir yaşa gelmeyen çocukların sinemaya alınması yasaklanmalı. Mesela en düşük yaş 13 olmalı. 'Ama çocukların da hakkı var' demeyin. Mantıklı düşünemiyorlar. Sinema zevkimizin içine ediyorlar, affedersiniz.Not: Film başlamadan önce çıkan kısa animasyon süperdi.
Ben filme 2. kez yorum yapıyorum. İlk izlediğimde -fazla dikkatli izlememişim demekki- filme 7 puan vermiştim. 2. izleyişimde anladım ki gerçekten çok iyi bir film. 2008in en iyi animasyon filmi olması konusunda tereddütlerim olsa da (Kung Fu Pandayı da çok beğenmiştim.)benim için 10 puanlık bir film.
Bazi yorumlari gorunce inanamadim.. Film gercekten cok harika cok farkli. Lutfen diger animasyon filmleriyle kiyaslayip benzer beklentilerle izlemeyin filmi..Sevgi temasi cok guzel islenmis..10/10
pixar animasyon işinde zirvede olduğunu birkez daha kanıtlamış. harika bir film. eğlenceli biraz duygusal biraz romantik bir animasyon film olmuş. küçük büyük herkese tavsiye ederim...
İlk olarak şunu söylemeliyim ki film, animasyon olsa bile kesinlikle küçük çocukların anlayabileceği tarzda bi film değil. benim hayatımda izlediğim en iyi aşk filmlerinden biriydi.(belki çok duygusal bi günümde izledim filmi bilemiyorum ama öyle hissetmiştim filmin sonunda) Filmde, günümüzdeki kadın erkek ilişkilerinin geldiği noktayı gözönüne aldığımızda bir robotun bile aşkı için neler yapabileceğinin çok başarılı bir biçimde işlenmesi beni hayli etkiledi.
Böyle bi film nasıl olur da sadece 8.1 puanda kalır anlamak mümkün değil. Kesinlikle izleyin derim bu filmi. Gerçek bir başyapıt. 10/10