film çok güzel olmuş üstelik filmde çok fazla konuşma olmadığı için türkçe yada orjinal izlemek farketmez bence kaçırmadan çocuklarınızla izleyin.voli ile iivaaa (eve) aşkına bi göz atın.
Ailenizle beraber keyifli bir izlenimi olan bir animasyon. Verdiği bazı çevreci mesajlar yanında film daha çok çerezlik olarak ele alınmalı diye düşünüyorum.
Açikcasi daha iyilerini izledim. Çok büyük umutlarla seyrettim ama biraz hayal kirikligina ugradim. Ben daha felsefi bir film bekliyordum. Yapimcilarin daha büyük oynamalarini isterdim. Ìsin kolayina kaçip klise bir hikayeyi önümüze sunmuslar. Ìnsanlarin kullanilmasida pek olmamis. Görselligi ve muhtesem sesleri durumu idare ediyor yinede. 7/10
Beklediğim kadar iyi değildi ama animasyon açısından kusursuzdu diyebilirim.Belki tek başıma gitseydim daha iyi olabilirdi, yanımda iki kız olunca ve yaş da 23 olunca biraz tepki çekebiliyorsunuz :))
bu filmi bi tek ben çok beğenmedim sanırım yorumlara bakarak mükemmel bi komedi animasyon izleyeceğimi düşünmüştüm ama yanılmışım. hatta bgn madagaskar2 yi izleyince bu fikrimin ne kadar doğru olduğunu daha iyi anladım. sadece izlenebilir ama ne senaryo çok güzel ne de film çok komik ne de eğitici yani vasat.
hayatımın filmi 2001: A Space Odyssey göndermelerinden dolayı gözüme girebilmiş ama animasyonlardan hoşlanmama rağmen beni çok fazla etkileyememiş hatta başlarda off dedirtmiş bi film.en fazla 7...(kubrick aşkıma dua etsin).Ama bu kadr çok sevildiğine göre belki de pek iyi bir günümde izlememişimdir :)
animasyonlara bayılırm ama ben WAll-E yi beğenmedim..sadece bugünün insanlarının elektronik aletlerle hayatı kolayştırmasyla gelecekteki yaşamı baz alarak bugunle dalga geçiyor..