Majestic-
20 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Zaman zaman yüzünüzde tatlı bir tebessüm oluşturan, zaman zaman da içinizi burkan sıcacık bir animasyon... Yalnızlık, masum bir sevgi ve alınması gereken güzel mesajlar...
filim oldukça başarılıdır. olumsuz yazılara bakarak filimin kötü oldugunu sanmayın izleyecek arkadaşlara tavsiyem gerçekten sıkılmıyıcagınızhakikatten güzel bir animasyondur. samimiyetsiz yazılara aldırmayınız
Pixarın en güzel ve en anlamlı animasyonlarından biri.İlk yarım saatine yakın sürecinde konuşma olmaması bazı kişileri sıkabilir ancak görselliği resmen bir şölen havasında sunulmuş bir film.Sakın kaçırmayın.
Harika bayıldım :) bu film Oscarı kesinlikle hak etmiş.Filmin başından beri büyük keyifle izledim o Eva ile olan aşkları zaten bitirdi beni bütün film birbirini kurtarmakla geçti :) o animasyon karakterine bu kadar hayran hissetmem enteresan tabii fakat abartmadan şunu söyleyelim bari gerçekten çok kaliteli bir yapım film müthiş güldürüyor sizi.İyi seyirler. 10/10
bunun neresi ice ageden daha güzel ? anlayamadım bir türlü..tmm verdiği msjlar fln güzel,ama abartılacak kadar 10 üzerinden 10 fln değil.film türünde : "komedi" yazıyor . öyle çok abartılı bir komedi göremedim buz devri gibi..repliklerin azlığı da oldukça sıkıcıydı,nuri bilge ceylan filmi izliyormuş gibi hissettim kendimi:) güzel animasyon ancak abartmamak gerek. 10/7
animasyonlara bayılırm ama ben WAll-E yi beğenmedim..sadece bugünün insanlarının elektronik aletlerle hayatı kolayştırmasyla gelecekteki yaşamı baz alarak bugunle dalga geçiyor..
çok şirin bir animasyon...türkçe dublaj seyretmeyin hiç gerek yok. filmin neredeyse tamamı sessiz. beden dili çok güzel kurgulanmış. robotları çok severim ve wall-e bayıldım. sırf onun için bile seyredilir.tavsiye ederim 10/8
Kesinlikle izlenmesi gereken bir film. Hele burada insan kullanmaları yanlış olmuş diyenlere şaşırıyorum. İzledikten sonra verdiği mesajlar ve etkisi uzun süre geçmeyen her film iyidir. İşte buda o filmlerden. Yetişkinlerede tavsiye edilir. 10/10
Wall-E...Hakkında yapılabilecek olan tüm olumlu yorumların anlamsız kalacağı kadar mükemmel bir film...Bu filmi animasyon diye sınırlamak yanlış olur;içerdiği tema,duygu ve mesaj olgularıyla birçok sinema filmini gölgede bırakabilecek bir film Wall-E...Gerçekten izlenilmesi ve izlettirlmesi gereken bir sinema olayı...