4,3
Kramer Kramer’e Karşı hakkında görüşlerin ?
25 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
basit bir konu son derece yogun bir duyguyla son derece basarılı bir sekilde islenmiş.oyunculuklar harika özellikle hoffman a bittim.7.5/10
17 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Sade,hoş bir drama.Dustin Hoffman böyle rollerin altından iyi kalkıyor.
4 Nisan 2005 tarihinde eklendi
Çok güzel bir film bayıldım. Aile ilişkilerini harika yansıtmışlar. Oyuncular dehşet ti tüm karakterler rollerini müthiş yansıtmışlar...
21 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Anne-baba olmak üzerine çok hoş ve duygusal bir film. Dustin Hoffmannın performansı mükemmel. Tabi ufaklık da döktürmüş hani. Arşivlik bir çalışma. Arada bir koyup, izlenesi ve keyif alınası bir yapıt...
18 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
Dustin hayranıyım, bu filmin kitabınıda okudum. Çok beğendim. Filmi de 2-3 kere izlemişimdir.
13 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Şahane bir film! Dustin Hoffman ı çok çok sewiyorum,çok da başarılı ibr performansı war elbette.M. Streep deseniz ilk defa ne kadar güzel olduğunu fark ettim.Justin Henry feci sewimli bir çocukmuş, hele o saçlar!Oldukçada iyi iş çıkarmış. Her nekadar çocuklarından wazgeçmek istemeyen iki ebeveyn olsalarda Bay ve Bayan Kramer, aralarındaki saygı çok iyi çekici.İzlenilmeli bu film...
31 Ocak 2009 tarihinde eklendi
hernekadar filmin finali biraz ortada kalmış hissine kapılsamda film gerçekden güzeldi aldığı oscarıda hakediyor dustinin oyunculuğu ise muhteşemdi..10/9
30 Aralık 2004 tarihinde eklendi
küçükken izleyip çok etkilenmiştim.müthiş bir drama
16 Kasım 2007 tarihinde eklendi
İnsanları kadınlardan nefret ettiren film. Yani süper başarlı Merly Streep rolünün hakkını vermiş insanın onu boğası geliyor. Hofman ise anlatılmaz izlenir.
5 Mart 2007 tarihinde eklendi
İzleyin.....
18 Nisan 2005 tarihinde eklendi
çocukluğumdan aklımda kalan filmlerden biridir, ilk hatırladıklarım televizyonda pazar sabahları yayınlanan johny weilmüllerli (doğrumu yazdım) tarzan filmleridir ,o zamanlar öyle çocuk odası felan yoktu biz kardeşim ile oturma odasında yatardık, pazar sabahı babam televizyonu açar bizde yattığımız yerden tarzan filmi izlerdik, annem mutfaktaki açılır kapanır masayı odaya getirir kahvaltıyı hazırlardı,hem filmi izleyip hemde kahvaltı ederdik ne güzel günlerdi, sonra sinemada 3.boyutlu seyrettiğim bir film hatırlıyorum,
bir de bu film işte..çok ağlamıştım o yüzden unutmamış olabilirim belkide ..ama daha sonraki yıllardada her izlediğimde
çok ağlamışımdır..:((
15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
izlediğim en güzel filmlerden biriydi.oyunculuklar harikaydı meryl streep en sevdiğin oyunculardan biri olmasına rağmen bir ara filmde ondan bile soğudum. o denli gerçekçi bir oyunculuk vardı.
mutlaka izlenmesi gereken muhteşem bir film.
29 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Çok fazla şey yazmayacağım fakat bir kaç önemli noktaya değinmek istiyorum..

Dustin Hofman ve küçük çocugun performansları olağanüstü..Dustin Hofman oyunculuk dersinden de öte yaşamış sanki rolü..

Baba ve oğul'un mutfak sahneleri çok hoş,insanın içini bi hoş ediyo (finale doğru olan burktu içimi ama)..

Ve final..Çok güzel bitirilmiş film olması gerektiği gibi..

izlemezseniz cok büyük kayıp..10/10..
20 Mart 2006 tarihinde eklendi
O kadar duygusal o kadar güzel bir film ki, etkilenmemek elde değil.Filimi izlemeden önce elinizde mutlaka mendil olsun.Çünkü son 10dakika dayanabileceğinizi sanmıyorum...
10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
2 dk önce bitirdim filmi ve gözümdeki doluluk filmin son 10 dk si boyunca dvm etti. meryl streep in yüz ifadelerindeki gerçekliğe bayıldım. çocuğun 'dad' diyişi.. o vurgusu bitirdi beni..filmin yarısına kadar zaman zaman sıkılır gibi oldum. tempo yavaştı ki ben akıcı olmayan filmlerden pek haz etmeyen biri olarak bu filme 9/10 veriyorum. yapım yılına bakılmaksızın izlenmesi gereken bir film.. herzaman güncel kalacak bir konuyu.. çiftlerin boşanmasının aile ye zararlarını işliyor film. sonu biraz havada kalmış. sanırım yönetmen seyircinin gözyaşlarıı kurutmak istemedi.. uzun lafın kısası.. izleyin.. hatta yarısında sıkılsanız dahi izlemeye devam edin.. sadece meryl streep in son sahnelerdeki yüz mimikleri için bile izlenebilecek bir film.. tavsiyemdir..