İlk 45 dakikası oldukça dağınık, sıkıcı, ve anlaşılmaz düzeydeydi, sonra yavaş yavaş söylenenler anlam kazanmaya başladı herşey yerli yerine oturdu, bir çok güzel replik ve gerçekçi psikolojik yaklaşımla birlikte güzel sonuylada hoş bir seyirlik.Bir çok arkadaşın dediği gibi iyi bir yönetmenin elinde çok daha kaliteli bir film çıkabilirmiş. 10/6,5
İki farklı dünya arasına sıkışmış kayıp bi adam depresyonda bir kadın ve anlamsız bir konu senaryo biraz daha farklı olsa ve kaliteli bir yönetmen tarafından çekilseydi çok daha farklı olabilirdi...
sonu güzel diyen arkadaşlar... elbetteki sonu güzel olur zira 1 saattır anlam veremeden ızledıgın,aklında soru bile oluşturamıcak kadar kafanı bulandıran film sona eriyodur... şizofrenik insanları konu alan filmler arasında izledıgım en kötü filmdi...
filmin başında hatta sonunda bile aklımdan geçenler şunlardı.. "ya illa filme gizem katayım diye mahvediyolar onca emeği" filmdeki karmaşa sonunda anlaşılıyoda öyle muhteşem bi finalde yok yani vasat bir film olmuş.. beyazperdede 6.1 falan puanı şuan bence fazla
seyirciyi biraz daha erken içine çekebilecek bir kurguyla çok daha güzel bir filme dönüşebilecekken bence ucundan dönüp sıkıcılığa selam etmiş ama nihayetinde gözardı edilemeyecek birçok güzel unsuru var, ah be daha iyi olabilirmiş hissi uyandırdı bende
Çok sıkıcı. Filmin neredeyse sonuna kadar noluyor yahu? diye izliyorsunuz. Sonlarına doğru ilginçleşiyor ama kısa sürüyor. Sonra buna mı vakit harcadım diye canınız sıkılabilir. Benden söylemesi :)
siyah yıldız bende Dark City hakkında birşey söylemek istedim. Aslında yüksek bütçeli bir film olarak elden geçirilse günümüzde iyi iş yapar diye düşünüyorum. Nede olsa bu işin merkezinde yeni filmler için kaynak sıkıntısı çekildiği bir gerçek..