Figen-Ay-e
17 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Bayıldım...bence çocuklardan çok büyüklerin seyretmesi gerekiyor... bu filmden alınacak bi çok ders var...savaşın neleri kaybettirdiğini, barışın işe ne çok şey kazandırdığını gözler önüne seriyor...
Dağıtımcıların hatası. Bİkaç kopya da orjinal olsa hiç değilse gece matinelerinde oynasa bizde rahat rahat film izlesek. Neden yapmıyolar böyle anlamıyorum. Animasyonları sadece dublaj takip edebilen çocuklar yada altyazı okumaya üşenen yetişkinler mi izliyor??? Ben craig fergusonu yada gerard butlkerı duyamadıktan sonra ne anlamı kaldı? Karakterlere kişilik katan sesleri dublajla tekdüze yapıp o şekilde izlemeye mecbur bırakmak ne demektir? Siz seçeneği sunun kim nası istiyosa öyle izlesin. Bıktım dublaj izlemeye mecbur kalmaktan. Film güzel. Orjinal olsaydı daha da güzel olacaktı.