şahsen gülmek için izlediğim bir filmdi ama gülmek için kendimi biraz zorladım. eğlencelimi evet ama kahkaha atmayı düşünmeyin bence biraz sıkıcı ilerliyor. 5/10
Animasyon demek sadece gülmek demek değildir artık bunu öğrenmek lazım.Canavarlar yaratıklara karşının amacı tamamiyle sizi eğlendirmek.Bir kaç saatliğine bu dünyadan alıp çocukluğa götürmek.Bencede bunda başarılı olmuş 7/10
Başta hertürlü bilimkurgu ve canavarlı gerilim filmlerine harika göndermeler yapan tiye alan çok komik(özellikle amerikan başkanı) çok eğlenceli sürükleyici bir animasyon son yarım saatte filmde belli bir düşüş ve klişe bombardımanı olsada seğredilmesi gereken bir animasyon. 10/7,5
Süper bir animasyon filmdi. Espriler çok yaratıcı ve akılda kalıcı. Hiç sıkılmadan izledim. İzlemek için yaş sınırlamasının olmadığı ender animasyon filmlerinden biri.
Filmin konusu klişe uzaylılar yaratıklar dunyaya ınmeler... ama Film eğlenceliydi. Vaktiniz varsa kafanızı dağıtır hoş vakit gecirirsiniz. Filmin 3 byutlu gozluklerle ızlenmesı ayrı bır zevk veriyor bu anlamda farklı bir film olmuş.