happyy-48
11 Ekim 2009 tarihinde eklendi
konu olarak ilginç film de fazlasıyla eksikler var.kesinlikle izlemeyin tam bir vakit kaybı bu arada puan olarakta 10/2 alır buda iyiymser bi puan olur
Bu tarz filmlerin her türlüsünü izledik bitirdik sanırım.Çünkü gelenler hep birbirine benziyor.Bu filmde yine incilden ayetler üzerine suç işleyen bir grubu anlatiyor.Seven filmindeki gibi ilerleyen bir konu.Çok begendiğimi söyleyemem.Yinede severim polisiye suç filmlerini.Onun hatrına izledim.Yeni bir şey yok.İzlemeseniz bir şey kaybetmezsiniz.
sonu tahmin edilebilir bir filmdi fakat facia değildi, lütfen yorum yaparken acımasızlık sınırlarını zorlamayın ve filmleri türüne göre değerlendirmeyi zorunluluk olarak algılamayın, film aksiyon türünü barındırıyo diye baştan sona aksiyon dolu mu olmalı? :S abartmayalım.. güzel bir seyirlikti, oyunculuklar abartılı değildi, sıradanlığı iyi yansıtmış bir yapımdı, sonunda bazı soru işaretleri bıraksa da izlenebilirliği olan bir filmdi, 9/10 veriyorum sırf puanı yükselsin diye ama hakettiği puan 7,8/10
bir kehanete dayanan dört cinayet ve bu cinayetleri izlemek bize vaadeilen şey iken arası bozuk baba-oğlun trajik hikayesini izlediğim için yazara açıkçası biraz kızdım. daha gerilimli ve gizemli bir haikaye sunabilecekken elmizi boş bırakmayı tercih etmiş olsalar bile yapımcılara kızamıycam. neyse galibaiyi günümdeyim ve eleştiremiyorum. neyse daha fazla sizide oyalamyayayım. ister izleyin ister izlemeyin.
Pek güzel değildi. Sosyal mesaj vermesi de bence iyi olmamış. Filmin yarısında elebaşını tahmin ettim. Sanırım sizde etmişsinizdir. İzlemeye değmez. Zaman kaybı.
çoğu seri katil filmlerine oranla çok iyi bir film.üstelik ders verici bir teması var.katil ve saz ekibinin kim olduğunu tahmin etmek senaryo gereği zor. gerilim filmi sevenlerinin kesinlikle izlemesi gereken bir film.
Konu seçimi mükemmel ama bir gerilim filmlerinin bu derece sosyal mesajlar vermesi taraftarı da değilim. Film daha heyecanlı, daha dallı budaklı hatta senaryo itibari ile devamı çekilebilecek bir yapıya sahipti. Bence yazık olmuş filme. Filmin sonunda yarım kaldığını hissediyorsunuz. Boş vaktinizde seyirlik bir film olur. İyi seyirler.