Hollywood bu işi öyle bir seriye bağladı ki artık türü ne olursa olsun böylesine vasat filmler arka arkaya geldikçe sadece janr meraklılarına hitap eder hale geldi.''Horsemen'' de Se7en benzeri yapısıyla kötü bir imitasyon olmanın ötesine geçemeyen bir film.O komik finalin yönetmeni bile tatmin ettği şüpheli.
arkadaşlar film klasik bir konuyu içerdiğinden ve daha önce de çok iyi benzerleri olmasından film vasatı geçemiyor.vermiş olduğum puan sadece 90 derece dik bir açı ile ayna karşısına kamerayı koymak ve kamerayı saklamaları sinema açısından bir süper bir hile olduğundan puanım filmi kurtarmasada 10/3
Bu filme gitmeden önce Dennis Quaid oynadığı bir filmin vasatın üzerinde olmasını beklemiyordum ama bu film vasatı (!) da geçti hakikaten çok kötü bir film. Sözüm ona bir yerde 'Seven' ile 'Saw' filmlerinin bir karışımı yeni versiyonumuş gibi duruyor ama baştan sona saçma sapan elle tutulur tarafı olmayan bir film.
Konu seçimi mükemmel ama bir gerilim filmlerinin bu derece sosyal mesajlar vermesi taraftarı da değilim. Film daha heyecanlı, daha dallı budaklı hatta senaryo itibari ile devamı çekilebilecek bir yapıya sahipti. Bence yazık olmuş filme. Filmin sonunda yarım kaldığını hissediyorsunuz. Boş vaktinizde seyirlik bir film olur. İyi seyirler.
şu an 6.3 olan puan beni şaşırttı.ben şahsen 9 verdim.konu süperdi,finalde az bıraz tahmin edilsede güzel bağlanmıştı.izlenmeye kesinlikle değer diye düşünüyorum.
Bu tarz filmlerin her türlüsünü izledik bitirdik sanırım.Çünkü gelenler hep birbirine benziyor.Bu filmde yine incilden ayetler üzerine suç işleyen bir grubu anlatiyor.Seven filmindeki gibi ilerleyen bir konu.Çok begendiğimi söyleyemem.Yinede severim polisiye suç filmlerini.Onun hatrına izledim.Yeni bir şey yok.İzlemeseniz bir şey kaybetmezsiniz.
bir kehanete dayanan dört cinayet ve bu cinayetleri izlemek bize vaadeilen şey iken arası bozuk baba-oğlun trajik hikayesini izlediğim için yazara açıkçası biraz kızdım. daha gerilimli ve gizemli bir haikaye sunabilecekken elmizi boş bırakmayı tercih etmiş olsalar bile yapımcılara kızamıycam. neyse galibaiyi günümdeyim ve eleştiremiyorum. neyse daha fazla sizide oyalamyayayım. ister izleyin ister izlemeyin.