Dövüşler estetik ve bazı arkadasların dedıgı gıbı klasıklestı lafına katılmıyorum sonuc olarak bızım ızledıgımız dızılerde hep aynı seyı verıyor bır gerceklık yok ama mıllet kapılıyor gıdıyor bunda heyecan macera ve dovus sanatlarını goruyoruz..Sevenler kesinlikle gitsin tam puan...
Film fena değil yani Ewde oturup ailecek izlenebilicek bi film ama sinema için bence az. İki Uzakdoğulu ustayı çok daha güzel bi kurguyla çok daha güzel bi filmde oynatabilirlerdi
eğer macera istiyor ve butürde filmlerden zevk alıyorsanız film sizi kasmadan sonuna kadar götürecektir. klasik bir yapı ve anlatıda ilerliyor, farklılıklar ile karşılaşmayacaksınız tahminleriniz doğru olacak ama merak uyandıracak. alıştığımız hollywood tarzı bir yaklaşım işte. ama şu da var ki, en iyi kung-fu sahneleri olan filmler arasına girer, aksiyon ve sahne sanatları gayet iyi, kafanızı dağıtmak ve eğlenmek için bire bir gelen filmi bu türü sevenlere izlemelerini öneririm.
Benim beklentimin altında bir filmdi,fragmana göre bekleneni vermiyor ama yinede ellerine sağlık fena olmamış,yorumları okuyunca şasırdım jet lee nin bu filme göre çok çok iyi filmleri var.kötü karakter rolündeki beyaz saçlıu katil gibi 3-4 tane daha karizma kötü karakter olsa film bence 10 numara olurdu
kung fu filmlerini sevenlere duyrulurr.... sakın kaçırmayın. dövüşleri o kadar estetikki. kung fuyu seviorm.çünkü kimseyi öldürmüo. ayrıca j.chan ve j.lee nin aynı filmde olmaları zaten gitme sebebi. bence görsel bi şölen.her bi karesi görülmeye değer. şahsen izlediğim salonda bile filmin sürükleyici olmasından dolayı hiç ses bile çıkmadı. inanılmaz ama gerçek. salon nerdeyse full du ama ses yoktu. o kadar harika bi film.
Streamworks e katılmamak elde diil.Filmde okadar kötü yan vardı ki,hangisinden başlıycağmı bilemiyorum.Klişelerle doluydu.Kendimi karete kid izliyo gibi hissettim.Yaşlı gizemli adam tam ölürken yanndaki çocuğa bi efsane anlatır elemana emanet eder bi nesneyi,bunlarıda son cümlesine kadar düzgün ilettikten sonra bilincini yitirir veya ölür.Çocuk bir maceraya atılır,bi de usta bulur,ustada ne hikmetse efsaneyi adı gibi bliodur çocuğu eğitmeye karar verir,arada ben yapamıyorum edemiyorum diye nazlanır öğrenci ama sonunda süper kungfucu olur.Okuldaki ezik çocuk filmin sonunda mahallenin kabadayılarını harcar. Jet li nin izledğm en kötü filmi.Tamam artık direk "martial arts" tipi filmler çekmyceğni açklamıştı ama,bu kadar kötü bi film beklemiyordum cidden.O amerikalı velet 2 haftada nası öğrendi böle kung fu da suikastçi kıza bile kafa tuttu az çok,filmin başında maymun kral ölümsüz olduğu için öldürülemiyordu açıklamasından sonra ölmsüzlerin ancak durdurulablceklerini(taşa dönüştrdü misal)ima etti,sonra bi baktk elin köylü kızında yeşil bi toka,meğer o öldürebliomuş,ama koca ölümsüzlük iksiri bile bulunduran Savaş Lordunun haberi yok senelerdir taş şeklnde duran maymun kralı öldüremiyo?!? Jackie Chan tamam böyle filmlerde oynuo ama,yani bi iki görsel efekt katıp iki iyi oyuncuyu kapıştırıp böyle bi filmlede sinemaya gelinmez.7den 70 e hitap edio hakikaten,2sene sonra atv de izlenicek bir film.. Jet li ve Jackie Chan karşılaşması hatırına 6.5 / 10
Basit bir hikaye üzerinden yola çıkan ama görselliğiyle kesinlikle mest eden bir filim!.. Birde iki usta oyuncuyu dövüş yetenekleriyle birlikte karşımıza sürünce, filimin izlenirliği daha da bir artıyor. Maymun Kral karakterini acayip hoş bir hale gedirmiş Jet Lee ! Zira filimde hoşuma en çok giden sahneler onundu. Sarhoş gezgini de mükemmel canlandırmış Jackie Chan!.. Keyifli bir filim !.. İzlenirliği yüksek. Ama yinede çok şey beklemeyin. Bir gün sonra dönüp hatırlayacağınızı sanmam.