ismail19031903
3 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
film bazı arkadasların abarttığı kadar kötü değil.benim hoşuma gitti özellikle chun le nin performansı cok ıyıydı ama benim street fighterdaki favorim veganın rolü biraz azdı barlog kadar filmde rolü uzun sürseydi çok hoş olurdu film baslarda kısa surelı de olsa sıkıyor ama 10/7.7 yi hak ediyor.
uzuldum dogrusu....dunyaca un yapmis bir oyunun filmi icin daha cok emek ve daha iyi bir senaryo beklerdim. oyunlardan filme cevrilmis orneklere bakarsak mukkemmel ornekleri bulunmakta....sonunu getirebilmek icin zor dayandim
tek kelıme cok kotu bır fılm.o kadar sıradan o kadar basıt sahneler var kı oyunla bır kere alakası yok oyundakı karakterden cogu yok.nasıl street fıghter anlamıyorum bu oyunla alakası yok macera fılmı desen alakası yok 3 sınıf dıyebılecegım cok ama cok vasat bır fılm ..
Film tam bir hayal kırıklığı ne karakterlerden nede filmin konusundan hayır var. Sıradan bir filmdeki karakterlerin isimlerini street fighter karakterleri ile değiştirmişler bu kadar. Kristin Kreuk bu role hiç gitmemiş. (Ayrıca Smallvilledeki karakterinden nefret ederim.)
olmamış olamamış.. inanılmaz basit sıradan birbirinden kopuk sahnelerle dolu hiç bir zeka ürünü fikir içermeyen öylesine vasat bir film... bide anlamadığım Kristin Kreuk tan başkasını bulamamışlarmı chunli yi oynuyacak.eminimki çinden seçilecek 1 milyon kızdan herhangi biri çok daha fazka yakışırdı bu karaktere:))) street fighter hayranlarının çok üzüleceği bir film...:(((
Klasik konusuz Amerikan 3.sınıf dövüş filmlerinden farkı yok!Bol hareket, bol dövüş sahneleri, klasik intikam alma serüveni ve mutlu son.Sinemada izlemeye değmez.
umarım beni şaşırtır ama hiçbirşeye benzetemedim normalde ryudur ana tema ama chunlı olması saçma olmuş ayrıca chunlıyi onayan kişide hiç gitmemiş bir turnuva havası olsa daha iyi olurdu böyle aynı savaş filmi gibi buna bakınca ilk filmi daha düzgündü gibi geldi bana oda pek tutmamıştı ama bundan daha iyi gibiydi sanki umarım 2010da gelecek dedikleri mortal kombat bunlardan çok daha iyi olur ve bunun gibi olmaz
Oyundaki gibi Ryu, Ken vs...bütün karakterler vardır inşallah:S Bide film X-Men e benziyor, niye o tarz yapmışlar ya anlamadım. Güzel dövüş tarzı olsaydı ya...
dayanın usaklar tekken geliyorrr bu senenin sonuna dogru cekimler bitmis karekrerlerin bir cogu mevcut yani bu film gibi tek bir karektere boyun egmemisler
konu bulamadıkları için dönüp dolaşıp benzer şeleri çekiyorlar ya.street fighter miladını doldurmuş bir oyun.ayrıca daha önce filmi yapıldı.şimdi 2009da böyle bir film yapmanın mantığı ne.hdi yaptın diyelim bari tüm karakterler olsun o da yok.ne anladım o zaman
yönetmenin elinde o kadar iyi bir malzeme var ama nedense bu malzemenin değerinimi bilmiyorlarmı yoksa masrafdanmı kaçıyorlar anlayabilmiş değilim,hiç srteer fighter çekmeyin daha iyi bence.Eskisine kötü derken bunu izledikten sonra 1.film süper valla :)Ryu,Blanka,Dalsım,Sagat,Honda,Zangıef yokBalrog,vega,bison o kadar kolay ölüyorki şaka gibi.birde anlamadığım bu film tutalacak ya hemen devamının sinyalleri verilmiş filmin sonunda :) 3/10
Filmi geçen hafta izledim.Oyundan chun-li,ken,bison,vega var.Film daha iyi olabilirdi ama yine başarısız bir film olmuş.Aksiyon sahnelerini yönetmen kurtarmış.Onun hatrına 10 üzerinden 5 veriyorum.