Çoğu Van Damme filminin sevilmemesini anlarım ama 1994 yapımı Street Fighter'ın neden sevilmediğini hala anlayamamışımdır.Şimdi o filmi beğenmeyenlere bu oyunla alakası olmayan,karakterlerinin kıyafetlerinin bile uydurma olduğu (takım elbiseli iş adamı Mr.Bison!) bu Street Fighter'ı gösterince gözlerindeki değeri biraz artar herhalde.Film için söylenecek hiçbir şey yok aslında.Tam bir kepazelik.Michael Clarke Duncan Balrog rolünde,gerisini siz düşünün.Andrzej Bartkowiak sevdiğim bir yönetmen ama böyle bir filme imza atmakla kariyerini bitirmeyi hak ediyor.
Klasik konusuz Amerikan 3.sınıf dövüş filmlerinden farkı yok!Bol hareket, bol dövüş sahneleri, klasik intikam alma serüveni ve mutlu son.Sinemada izlemeye değmez.
Oyun tarihinin bence en iyi dövüş oyunu olan Street Fighterin çekilen ikinci filmi.İlk filmde Van Dame olmasına ragmen rezalet ötesi bir yapımdı.Bu filmle heyacanlandık ama sonuç yine hüsran.Gerçi ilk Srteet Fighterdan daha iyi olmuş ama yeterli degil tabi.İzledigim bütün Street Fighter animelerinin dışında bir konu işlenmiş.Yinede biz oyunun tutkunları olarak kendimizi avuttuk.Bunada şükür diyelim.Sanırım bu filmin devamınıda çekecekler.Bu seferde konu Ryu olucak.
Oyundaki gibi Ryu, Ken vs...bütün karakterler vardır inşallah:S Bide film X-Men e benziyor, niye o tarz yapmışlar ya anlamadım. Güzel dövüş tarzı olsaydı ya...
Madem ki bu video oyununa tekrar yatırım yapacaklardı, o zaman sadece chun-li değil de bütün karakterlerin üzerine yoğunlaşıp ilk filmin başarısızlığını silecek güzel bir yapım çıkarsalar daha iyi olurdu diye düşünüyorum.
konu bulamadıkları için dönüp dolaşıp benzer şeleri çekiyorlar ya.street fighter miladını doldurmuş bir oyun.ayrıca daha önce filmi yapıldı.şimdi 2009da böyle bir film yapmanın mantığı ne.hdi yaptın diyelim bari tüm karakterler olsun o da yok.ne anladım o zaman
Filmi geçen hafta izledim.Oyundan chun-li,ken,bison,vega var.Film daha iyi olabilirdi ama yine başarısız bir film olmuş.Aksiyon sahnelerini yönetmen kurtarmış.Onun hatrına 10 üzerinden 5 veriyorum.