Zaman
    Zaman hakkında görüşlerin ?

jamesbond-2
    jamesbond-2

21 Ağustos 2015 tarihinde eklendi
    Yönetme'nin diğer filmleri kadar beğenmedim,işlenen konu güzel ama ortasından sonra monotonlaşmaya başladı benim için ve sonu hayal kırıklığı yarattı,yönetmen belli bir mesaj vermek istemiş doğru ama seyir zevki açısından diğer filmlerini kesinlikle tercih ederim
    -umittheking
    -umittheking

20 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    Ne desem boş bu filmi izlemeniz lazım. Bu yonetmen gerçekten izleyicisini şasırtmayı biliyor.Helal olsun
    sulo7392
    sulo7392

15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    ilk kez yorum yazıyorum...

şimdiye kadar yüzlerce film izledim ama bu kadar saçma olupta böylesine yüksek puan alan bir film ilk kez gördüm.(aslında saçmalık değil taktik.) filmmin sonunu açıklaya bilen yok internettede araştırdım 1 kişi sonunu açıklamaya çalışmış ama saçma sapan. bir insan onlarca güzel film yapabilir. ama bu son filminin güzel olucağı anlamına gelmez(Kim Ki-Duk yapıyorsa güzeldir) bu ön yargıdır ve bunu Kim Ki-Duk gibi bir çok senarist için böyle yorumlar yazıldığını gördüm.

Neyse işin özüne gelirsek insanların kafasını karıştıran ve anlıyamıyacakları filmler of bee ne güzel filimmiş ne biçim sonu varmış vs. dedirte biliyor.
    Filimin sonunu izledikten sonra başını tekrar izledim bir kısır döngü söz kunusu ve çarpışan kızlar ayni kız. Filim fantastik bir film olsa hadi neyse derdim ama Dram. Yani taktik gereyi senaris anlaşılamıyacak bir son yapayımda ilgi ve merak uyardırsın izleyi üstünde diye düşümmüş ve sonuç ortada.
    banuozkan85
    banuozkan85

14 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    kim ki duk benım cok begendıgım bir yönetmen yaptıgı fılmler kesınlıkle farklı. ikili ilişkilerı bu kadar gercek,doğal,aynı zamanda bır o kadar karmasık anlatan, gercek askları anlatan bır fılm bence, tabi mesajları alanlara.
    delicewatt
    delicewatt

5 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    bazı yönetmenler vardır ki kötü film yapmaları olanaksızdır. kim ki dukta onlardan biri. sadece kareleri izlemiyorsunuz filmden ötesi var çünkü karşınızda.
    ayna-fb27
    ayna-fb27

20 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    çok güzel keyifle izlenecek bir film...
    film biraz dramatik olsada
    fthmms
    fthmms

17 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    bu tarz filmleri ne zaman seyretsem, nikotin ihityacım artıyor, ve üzerime bilinmez bir hüzün çöküyor. gerçekten bu yönetmen izleyicilerin duygularını harmanlamayı çok iyi beceriyor. mutlaka izlenmesi gereken bir film.
    mettt
    mettt

29 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    sonunu anlayamasam da kim ki duk un en iyi filmlerinden, aslında hepsi çok iyi :)
    sebitusgen
    sebitusgen

9 Mart 2008 tarihinde eklendi
    yönetmenin izledğim ilk filmiydi. güzel değişk bi konuyu ele almış. biraz sıradışı karakterler var.
    mehtap6
    mehtap6

26 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    Yonetmene yakısır bir film :) bu tarzı sevenlerin anca sevebilecegi bir film bence,konusu gayet degisik ve gayet rahat bir uzakdogu filmi,sevişme sahneleri gayet rahat mesela.izlenmeli :)
    plainoz
    plainoz

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

3 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    gerçekten gördüğüm en ilginç filmdi.. çok değişik apayrı bir konusu var.. geçenlerde gece yarısı cnbc-e'de izlemiştim bu filimi.. yalnız çok ilginçtir filmin sonlarında hala gerçek jiwoo hangisiydi anlamadım:( herkese izlemesini tavsiye ederim
    fnonart
    fnonart

2 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    kim-ki-duk un fişmlerini gercekten cok begeniyorum.gayet basarılı bir şekilde işliyor ve beynimizde sok etkisi yaratıyor adeta fakat bu film biras sonuk kalmiş diyebilirim.konu cok güzel secilmiş cokiyi anlatılmış sozlere gerek kalmadan ifade edilmiş aslında bu yuzden gereksiz diyaloglar fazla kaçmiş.atrica filmin basi ve sonu nasıl aynı oldu o kişiler nasıl aynı kişi cıktı bir anlam verebilmiş değilim.izleyince etkilenebileceginiz bir film ama diger filmleri kadar sarmadı beni.
    basakbilgi
    basakbilgi

27 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    Fikir güzel, izlenebilitesi yüksek bir film lakin Kim ki Duk'un o metaforik hipnotize edici anlatımı mevcut değil...
    inancsel
    inancsel

1 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    daha önce Boş Evi de izlemiştim tarzını seviyorum. alışılmışın dışında senaryolarla karşımıza çıkıyor. izledikten sonra uzun süre unutmayacağım filmlerden biri olarak hafızamda yerini aldı. tavsiye ederim. izleyin ama bazı sahneler içinizi fena yapabilir.
    snoop-08
    snoop-08

17 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    filmin sonuyla başındaki döngüsel gibi gösterilen olay kim ki-duk filminin ilginçliğini yine ortaya cikaran ayrımlardan biri olarak dikkatimi cekti..

güzel bi film ...