milla-jo
9 Nisan 2006 tarihinde eklendi
Bruce Willis ve Milla Jovovic'i ilk bu filmle tanıdım ve hayran kaldım. Filmin gayet güçlü bir konusu var. Ve oyuncularında güzelliğiyle film 2 kat daha izlenesi oluo. Gerek sahneler gerekse müzikler her şey çok güsel. Hala izlemeyen var mı bilmiyorum ama eğer izlememek gibi bir gaflete düşmüşseniz mutlak izleyin. Dönemin en iyi filmlerinden. İyi seyirler
Herkesin favori filmleri olur ya işte benim fovorileriminde fovorisi bu işte. Konusu ister çalıntı olsun isterse Luc Besso'un kaleminden çıkmış olsun orta da görselliğe eğlence ye ve aşka dair güzel bir film var. 2006 sonlarına doğru Sony yeni çıkaracağı Dvd formatı için düşündüğü filmlerden biri. İnşalla tatmin edici bir DVD olurda alırız
küçüklük yıllarımın vazgeçilmez filmi.. LeeLoo we Corban'ın üstüne filmdeki adını hatrlayamadğım komik sunucusunun da eklenmesiyle film muhteşem olmuştu :)) Milla burda çok sewimliydi yaa unutulmaz anıları wardır bu filmin aah aah :p keşke bu tarz bi film çekseler yine ne güsel olurdu ;))
Bir ilk...ve Bir luc besson filmi daha ne diyim...!sonuna kadar değil...Ben sonunda herşey yokulur diye düşünmüştüm ama olmadı :D kusura bakmayın ama ne yapiim yönetmen ve senarist luc besson :D
Fifth Element için ,Brazil tarzı bir Bilimkurgu - Komedi diyebiliriz.Gelecek dünyası Blade Runner dan izler taşıyor. Zengin karekterli film Luc Besson un iyi işlerinden biri.Opera sahnesi özellikle ilginçti...
gerçekten güzel bir filmdi bu yüzden bir kaç gün önce yine seyrettim izlemeyenler izlesin gerçi bugüne kadar bu filmi izlemeyen çok az kişi vardır.film boyunca hiç sıkılmadan seyredebiliyorsunuz kısacası mutlaka seyredin özellikle milla jovovich hayranıysanız
benim hayatımda izledigim ilk vcd film ve allahtan mükemmel bir filme rastgelmişim bir izleyici olarak simena hayatıma başlamama bu film neden oldu ve hayatıma giren en güzel şey oldu teşekkürler 5.ELEMENT sen tel kelime ile MUHTEŞEM hele o konser sahnesindeki şarkı ve danss hayatınızı anlamlandırmak için bu filmi mutlaka izleyin...
BENİM ETRAFIMDA HİÇKİMSE BU FİLMİ SEVMESE DE HER SEFERİNDE TV`DE İZLEMEYE ÇALIŞIRIM.YER YER FRANSIZ FİLMİ OLDUÐUNU BELLİ EDİYOR.KHALED`İN ŞARKILARI DA SÜPERDİ.DEV BİNALAR GARİP YARATIKLAR,...YARATILAN AŞIRI FANTASTİK ORTAM ÇOK İYİ.YER YER BİRAZ FAZLA UÇSA DA İZLENMESİ GEREKEN,BAZI MESAJLAR TAŞIYAN HOŞ BİR SEYİRLİK...
Luc besson gibi bir ustanın (eskidendi o) üç başyapıtından biride bu.... liste şöyle.... 1: Derinlik Sarhoşluğu 2: Nikita 3: Beşinci element (leonu izlemdim, yani oda iyi nerde o demeyin)