5. Element
    4,3
    5. Element hakkında görüşlerin ?

MehmetB
    MehmetB

8 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    Pek sevmiyorum o zamanın şartlarına göre demeyi ama gerçekten o zamanın şartlarına göre muhteşem bi film 10/ 10 diyorum. Eski olmasından dolayı yaratıklı sahnelerde gülebilirsiniz biraz ama sonuç olarak güzel bi film.
    unsalonarici
    unsalonarici

17 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Nokia N70 telefonumda yüklü olup canım sıkıldıkça SmartMoviede izlediğim hayatımdaki en etkileyici film. Mutlaka seyredin. Pişman olmayacaksınız.
    birakin-gitsin55
    birakin-gitsin55

16 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    gary oLdman a bayiLdim bu fiLmde harika oynamis....
    scorpion1954
    scorpion1954

4 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    film bu 2009 ocak yani su anın empire dergisinde hediye olarak veriliyor
    korsan-x
    korsan-x

24 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Nedendir bilmiyorum suana kadar beni en fazla etkileyen baska bir film oldugunu dusunmuyorum Belki filmde o kadar fazla etkileyici aksiyon ya da 3D temalara rastlanilamaya bilir ama Bu film bence MukkemmeL 10/10 notunu verebilecegim tek film c,) izleyen anlar
    tellilara
    tellilara

21 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Bnce çok başarılı bir yapım.Çünkü bu tip filmleri değerlendirirken şimdiki zamanın teknojosine bakmamalıyız bir 2008 yapımı ile 1997 yapımı arasında tam 11 yıl fark var.Ve sinemada 11 yıl bnce buyuk bir deişim demektir ve bilimkurgu acısından çok güzel bi film.Şiddetle tavsiye ediorum.Luc Beson un hayal gücünün ne kadar geniş oldugunu anlatıyor bnce bu film.Ve de yönetmenin ne kadar önemli oldugunu.
    thedeadlock83
    thedeadlock83

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    filmin devamında zekice şeyler olacağını düşünüyorsunuz fakat herşey o kadar kötüye gidiyorki film vasatlıktan kurtulamıyor.
    JeanClaudeVanDamme
    JeanClaudeVanDamme

10 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    Eğlenceli,komik,duygusal.Yer yer kendini ciddiye almayan yapısıyla su gibi akıp geçen iki saat sunuyor izleyicisine.Bilimkurgu türünün klasiklerinden.
    sinema
    1 ziyaretçi
    23 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    Empire dergisinin verdiği bu dvd ile filmi izleme şansı elde ettim. Film ilerledikçe, G.O.R.A. filmi aklınıza geliyor. . .

Filmde güzel espiriler ve gülünebililecek sahneler var. Özellikle Chris Tuckerın karakteri ve konuşma dili gerçekten çok komikti :D Tavsiye ederim. . .

8/10
    qyku
    qyku

21 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    luc besson olurda kötü bir fransız yapımı olur mu hiç..bessonın ilk izlediğim filmi léondu...leona olan hayranlığımdan sonra besson filmlerinin müptelası oldum...ve izlemiş olduğum son filmi ise 5.güç filmi...bilimkurgu adına oldukça başarılı bir film,efektler,film içindeki mizahi noktalar,heyecan aksiyon ve tüm bunları daha anl@mlı kılan aşk unsuru..güzel bir filmi kaliteli oyuncularla izlemek tabiki daha bir başka...willisli, oldmanli bu film hoş z@man geçrimenizi sağlıcak olan 121 dk.dan ibaret tavsiye edilir izlemeye değer..fırsat bulursanız sakın kaçırmayınız...
    rudeonerudeone
    rudeonerudeone

14 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    vaktinde özellikle uçan arabalarıyla gönlümüzde yer etmiş ve belki de bilimkurgu sinemasıyla ilk tanışmalarımızdan birini gerçekleştirdiğimiz film olmuştur(20li yaşlar için söylüyorum).konusu ilgi çekici,final sahnesi de sinema tarihine geçmiştir,hatta başta g.o.r.a olmak üzere sonradan çekilen bazı filmlerde de bu sahne kullanılmış veya esinlenilmiştir.pasaklı bir taksi şoförü olan bruce willisin aniden yukarıdan arabasına düşen milla ile girdiği aksiyonu yakalarsanız kaçırmayın derim.
    alytheguru
    alytheguru

17 Nisan 2008 tarihinde eklendi
    Luc Besson böyle bir filmle karşımıza çıkmış, üstelik de Willisin bu filmde saçları vardı:)
    Mihenk taşı edasıyla seyredin, hiç pişman olmazsınız. 10/8
    selaksu
    selaksu

16 Mart 2008 tarihinde eklendi
    milla jovovich in müthiş performansıyla tanıstıgım ilk filmim.
    erentos
    erentos

24 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    gerçekten iyi bir bilimkurguydu...
    atakanozruh
    atakanozruh

13 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    Usta yönetmen Luc Besson'un klasını konuşturduğu bir görsel şölen. Bilimkurgu türüne yeni bir soluk getiren kült film. Mutlaka izlenmesi gerektiğini düşünüyorum.