1 ziyaretçi
27 Nisan 2012 tarihinde eklendi
Film diyaloglara dayalı olmasına rağmen akıcı bir ilerleyişi bu yüzden hiç sıkmıyor. Filmin başından sonuna kadar bir adamın değişimine şahit oluyoruz ve ne olursa olsun kendisini hangi kalıba sokmaya çalışırsa çalışsın sonuçta insanın `insan` olduğunu anlıyoruz..
önüne gelen vermesin haklısında kim versin o zaman.. 300-ya da 1500 kişinin verdiği puan ortalamasına aldanıp da filmi izlemeye karar veriyorsan sen bir daha düşün derim
beyazperde yetkililerine sesleniyorum.şu puanlama sistemine bir çözüm bulun lütfen..önüne gelen oy veriyor..bu filmin puanı 4.3 olmamalı..başarılı bir film..7/10
Çok başarılı bir kara mizah film seyrederken kafa patlatıyorsunuz ama eğleniyorsunuzda. Ellen Page, Dennis Quaid ve Sarah Jessica Parker olağanüstü, özellikle Ellen Pagea hayran kaldım yine bu küçük oyuncudan zeka fışkırıyor oynarken. Filmin tek zayıf halkası bana göre üvey kardeşi oynayan Haden Church maalesef filme tam uymamış ama diğerleri harika. Film ve Senaryo çok başarılı ve sürükleyici.
Genel puanlamaya bakılırsa, filme haksızlık edilmiş. Gerçekçi karakterlerin, inandırıcı performansları görülmeye değer. Yaşayış ve replikler tamamen hayattan alınmış, süslenmeden, yalın haliyle. Bu da filmi takip edilebilir kılıyor.
Tek dezavantaji, filme verilen Türkçe isim. Bu haliyle sıradan bi romantik film havası verilmiş, ama ilgisi yok.
bir cok duygu anlatımı havada kalmış..filmin en başarılı tarafı profesör karakterinin tavrı,kıyafetleri ve edası..film bitince ee ne oldu simdi diyorsunuz..
Ben de 'ayşegül_ank' isimli şahısla aynı sorunu işaret edicem: Filmin adı kötü çevrilmiş. Bir isim önerim yok ama Aşkın Yaşı Yok hiç oturmamış bence bu filme. Beyazperde.com izleyicilerinni tercihi benim düşüncelerimle aynı, hiç sevmedim filmi. Yaz başından beri gördüğüm 11 film içinde en kötüsüydü. Filmle ilgili beğendiğim basit şeyler var tabii: Hoş ve sakin müziği, Ellen Pageın (o kızı semvesem de) oyunculuğu, üniversirtede edebiyat okuduğum için William Carlos Williams vb. edebi figürler ve 4-5 defa attığım kahkahalar. Ama iyi bi fdilm değil açıkçası. Mamma-Mia, Narnia, Indiana Jones, Batman gibi güzel yaz filmlerinin yanında çok sönük kaldı. 4/10.