Psikolojinizi alt üst edecek bir film.Bundan önce çekilen ve konu olarak benzerlik taşıyan Tez filminide izledim.O da güzeldi,ama bu filmde daha çok heyecan ve merak vardı.Son haftalarda izlediğim güzel filmlerden.
Toplumda Herkezin bilip çoğu kişinin ifade edemediği olguları senaryosunda barındıran,konusu malesef! sürekli güncelliğini koruyacak izlenmesi gereken bir film.
Filmde kullanılan müzikler çok başarılı. Sinematografik açıdan da doyurucu bir film olduğunu düşünüyorum. Filmin yapıldığı yıl göz önüne alındığında döneminin iyi filmlerinden sayılabilir..
doğrusu beni fazla sarmayan bir filim oldu.tamam kou iyi güzelde o kadar yabi biraz abartılı ve gereksz buldum.doğrusu fazla tavsiye ediceğim bir filim değil hatt bazı yerlerinde insanı sıkıyor bile.
selam bnce bu filmi her yaştan herkes izlemeli ...çnkü herekse verecek bişeyleri olan bi senaryosu var.. yaşlı zengin ukalaların,şöhret ve para nın kirli oyunlarının ve btün bunalra rağmen dünyanın bi yerinde temiz bi hayat sürdürmeye çalışmanın ne kadar da zor olduğu üzerine güzel vve heyecanlı bir senaryo..aile bağlarını koparmadan işini yapmaya çalışmk ve geçmişi anlamaya çalışmak böylesine zor ve ağırmış demek.hım bnce izlenmeli iyi seyrler
İşte benim nicom,işte macera nın en güzeli,işte mesajların en ciddisi,işte farklı dünyaların gerçek yüzü,işte kandırılmalr,işte kirli dunyada güzel bi yaşamı büyütme yada koruma çabaları..işte gerçek herzaman görunen değildir vurgusu( makinenin annesinin üye olduğu klüp) hımmm oldukça şaşırtıcıydı ve armut dibine düşmez diyerek atalarımızı yanıltan bi nokta daha...işte Yakışıklı aktörümüz,işte maharetleri...onu ok sevyrm..fil gercektende mükemmel oğlu mükemmel..Gerçektende Niconun oscara ldığı filminde ve 60 sn den bile daha çok sevdiğim filmii.....süper mi süpersin 8mm..
bence anlattığı konu ve oyunculuklar bakımından harika bir film.filmdeki her oyuncunun performansı harika.bunların başında da peter stormare ve james gandolfini geliyor.bence kesinlikle izlenmesi gereken bir film.