Aramızda Casus Var
2,8

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

3 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Brad Pitt in en iyi rol kestiği film. Perde de ne zaman belirse, gülmekten 'karnım ağrımıştı'. '12 Maymun' dan sonraki en uçuk rolüydü Pitt in.
rudeonerudeone
rudeonerudeone

4 Mart 2009 tarihinde eklendi
kesinlikle büyük ve iddialı yapımların arasında kısa ve eğlenceli bir mola vermek amacıyla çekilmiş bir film.hem coen kardeşler hem de harika oyuncu kadrosu açısından.o yüzden çok birşey beklemeden izlemek lazım,bence de hafif ve eğlenceli,yer yer hoş espriler barındıran bir filmdi.oyuncular da oldukça eğlenmiş belli ki.
jamesbond-2
jamesbond-2

16 Haziran 2011 tarihinde eklendi
Coen kardeşlerden ilginç bir film daha.Bir kadının estetik tutkusu uğruna çığrından çıkan olaylar silsilesi bence daha fazla puanı hak ediyor.Tamam ahım şahım bir film değil ama brad pittin olduğu sahneler bana nedense çok eğlenceli ve sempatik geldi ve bence 7/10 hak ediyor.
Engin Yüksel
Engin Yüksel

18 Eylül 2011 tarihinde eklendi
iyi oyuncularin oldugu vasati bir film yine de izlenebilinir. 2,5/5
beck31
beck31

8 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Ustaca yazılmış ve olağanüstü mizah anlayışıyla işlenmiş gayet başarılı yeni Coen Biraderler filmi.İzlerken çok ama çok zevk aldım.Gerek oyuncular ve yarattıkları karakterler, gerek konu itibariyle gelişen olaylar.8/10
Ilknur K
Ilknur K

25 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Demek ki neymiş gizli örgütlerle oyun oynamayacakmışsın. oyunculuk süper.
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

14 Ekim 2012 tarihinde eklendi
''The Big Lebowski'' gibi bir komedi filmi de çekebildikleri hesaba katılırsa ''Burn After Reading'' için tam olmuş diyemem açıkçası.Üst düzey oyuncu kadrosu çok cazip tabii,George Clooney belki hiç görmediğimiz kadar mimiklerini kullanıp filmin en komik karakteri oluyor.Brad Pitt sektördeki imajını hiç düşünmeden,sıfır egoyla oynadığı bu rolle filmdeki en başarılı performansı sunuyor.Coen'lerin biraz nefes almak için çektiği,hafif,eğlenceli bir komedi.Kalabalık bir grupla izlendiğinde güldürme katsayısı artacak filmlerden.
nskmourinho
nskmourinho

9 Mart 2009 tarihinde eklendi
Coenlerin bana pek hitap etmedigini bilerek filmi izlememe ragmen beklentimden fazlasını aldıgımı söyleyebilirim.Clooney ve pitt ikilisi inanılmaz zaten kadro chelsea gibi.Bunun yanında ben filmin bize cok hitap etmedigini düsünüyorum bu filmin evrensellikle ilgili sorunları var.Mızmız temposuna ragmen unutulmayacak karelerde var 6.5/10
Chev
Chev

17 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Fazla birşey beklemeyin ki,hayal kırıklığı yaşamayın,onun dışında zaten kadrosuyla kendisini izlettirmeyi başarıyor..Brad değişik bir rolde hakkını vererek oynamış her zamanki gibi..Tabi Clooney de aynı şekilde .. 7,5/10
KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

4 Nisan 2011 tarihinde eklendi
bu kadar dusuk olamaz yaw mllet hang flm zlems anlayamadm cok garp neyse sddetle tavsye ediyorum
ozzy-badd
ozzy-badd

28 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Karakterleriyle , islenisiyle , konusuyla , olay örgüsüyle ; hemen hemen her seyiyle özgün , komik ve buram buram Coen kokan bir yapim . John Malkovich , Brad Pitt , Frances McDormand ve George Coloney - ki izledigim en iyi perfomansiydi - nin performanslari tek kelimeyle inanilmazdi . 4 usta aktör filmde döktürmüsler adeta . Izlerken çok keyif aldigim , zeka kokan bir yapim ... 10/9 ...
kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

4 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Bir gece sabaha doğru izledim, sıkıcı gelmedi bana ve çok kötü bir film değil, fazla birşey beklemeyin...
theyurdal
theyurdal

26 Mayıs 2026 tarihinde eklendi
Coen kardeşlerin absürt mizah anlayışını sevenler için eğlenceli bir film olsa da herkesin beklentisini karşılamayabilir. Hikâye zaman zaman dağınık ilerliyor ancak oyunculuklar özellikle Brad Pitt sayesinde filmi ayakta tutuyor. Casusluk temasını ciddiyetten uzak, kaotik ve ironik bir şekilde işlemesi farklı bir hava katmış. Bazı sahneler gereğinden uzun hissettirse de kara komedi sevenler için izlemeye değer bir yapım.
volkanick
volkanick

2 Ekim 2011 tarihinde eklendi
Coen kardeşlerin kendilerine has epri anlayışıyla bu puandan daha fazlasını hakeden bir kara komedi..
ilsalaron
ilsalaron

1 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Harika Süper bir film benim bu yıl Oscarlarda favori filmim. Coen Kardeşler yine döktürmüş, çok başarılı bir kadro ve üstat Atilla Dorsayın dediği gibi bir 'Aptallıklar Komedyası' filmde herkes Aptalı oynuyor. En yakın zamanda DVDsini alıp tekrar tekrar izlemek istiyorum.